Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety: co najbardziej kobiecego w sobie lubicie?

Polecane posty

Gość gość

co to może być..:-) nawet nie próbuje zgadywać

Gość gość
- empatię - emocjonalność - ciepło - lekką infantylność - lekki brak logiki - kobiecy głos - ponoć ładny uśmiech - ponoć kobiecą,ładną buźkę :)

Gość gość
cipkę, którą mogę często się bawić, a ona odwzajemnia się mi doznaniami:)

Gość gość
Nie ma to jak wpis koniotrzepa co jest niemeski i pisze jak baba

Gość gość
ten wyżej nie lubi prawdopodobnie płci przeciwnej, jego strata. Jak pisze R. Lewandowski w takich sytuacjach życzę miłego dnia ;-)

Gość gość
a to że jesteście tak zmienne i nieprzewidywalne, że same już się gubicie czasami ;-(

Gość gość
Tyłek, usta i wielotorowe intuicyjne postrzeganie świata.

Gość gość
wszystkie 3 nie da się nie zauważyć..

Gość gość
ciało bo to jedyne co mam "kobiece"

Gość Zuzanna Amelia ææ
Autorze - A moze zacznij od napisania co Ty uwazasz za kobiece ?

Gość gość
dobra [tu Autor], jeżeli mam już coś napisać, a nie zastanawiałem się nad tym specjalnie (inaczej nie byłoby to normalne u faceta;-) to stawiam inaczej niż gość z dziś na coś co można nazwać kobiecą psychiką w pozytywnym znaczeniu oczywiście ciało i jej wygląd też się liczy (w końcu to kobieta), ale jeżeli nie ma tego wyżej, to mnie nie kręci;-( fajnie jak taka kobieta działa pozytywnie na faceta, jak zaczyna robić coś czego wcześniej nie robił, interesować się tym czym wcześniej sie nie interesował i nie musi udawac kogos kim nie jest itd

Gość gość
ale mój charakter jest po prostu mój. Nie jest ani kobiecy, ani męski. Podobne poczucie humoru, temperament i upodobania mogą mieć tak faceci jak i kobiety. Więc fakt, że jestem biologicznie kobietą to jedyne co mogę lubić w sobie kobiecego.

Gość gość
nie wiem, kobiety z definicji są bardziej skomplikowane i trudniejsze. I tak powinno być, więcej wymagają. Nie mogą zatem mieć takiej samej psychiki. Oby tylko tak było, inaczej to jakaś masakra, bo większość facetów (co widać nawet po tym forum) raczej nie świeci przykładem w tej mierze.. Do tego w związkach to kobiety ogarniają raczej facetów i to w całości, odwrotnie nie jest możliwe, przynajmniej nikt o tym nie słyszał

Gość gość
wszystko co mam jest kobiece , moja inność kobieca jest 200% kobiecością

Gość gość
- emocjonalność - brak logiki - niekonieczność pracowania - to, że faceci muszą o nas zabiegać - infantylność - ładne ciało - makijaż

Gość gość
lubicie jak facet w końcu to w Was dostrzega? któremuś udało się trafić w 10?

Gość gość
lubię jak facet widzi we mnie cechy które sprawiają, że jestem sobą, a nie są związane z kobiecością.

Gość gość
emocjonalnosc=niedojrzalosc i brak stabilnosci. infantylnosc - dobra dla pedofilow. normalny facet woli dorosla kobiete a nie opozniona psychicznie 5 letnia dziewczynke brak logiki=brak mozgu, postepowanie pod wplywem chwili

Gość gość
wszystko razem=zly material na zone i matke, nawet na stala partnerke sie nie nadaje.jedynie seks.

Gość gość
np co ? :-) bo wysiadam

Gość gość
wpis wyżej do tej z dziś

Gość gość
moje poczucie humoru, mój sposób myślenia, okazywania emocji, mój system wartości. Nie powiedziałabym, że np. moja okazyjna infantylność jest typowo kobieca (w końcu on zachowuje się podobnie). Jakiś czas temu szukałam nowej pracy, jedna oferta bardzo mi się spodobała i długo siedziałam nad liczącą kilka stron aplikacją. Opowiedziałam mu o tym, wyliczając wszystkie zalety pracy...poza pensją. Bo tak podnieciłam się ofertą, że nie sprawdziłam ile właściwie płacą. On ze szczerą sympatią powiedział, że za to mnie właśnie kocha.

Gość gość
to fajnie, ze ludzie jeszcze widza w sobie cos dobrego

Gość gość
Ja w sobie lubię siebie A reszta to miły dodatek

Gość gość
20.55 ne zgodze sie ! emocjonalnosc= odbieranie świat nie tylko zmysłami, ale i emocjami. Umiejętność wczuwania się w czyjeś emocje, umiejętność wychwytywania tego co ulotne, cieszenie się chwilą, kierowanie sercem, cieszenie z radosnym, płakanie z cierpiącymi infantylnosc - radość z drobiazgów, umiejętność odnajdywania radośći w drobiazgach, bardzo przydatna do wejścia w świat dziecka, brak logiki - nie zawsze logiczne myślenie podpowiada najlepsze rozwiązania, czasem trzeba pomyśleć nielogicznie żeby zobaczyć wiecej, wyluzować, odpuścić

Gość gość
czyli siebie tylko dla siebie ;-)

Gość gość
Myszkę :-) Fajna jest!

Gość gość
zadna nie napisała nawet o cyckach, a na to chłop w pierwszej kolejnośc***atrzą lub mogą patrzec