Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzialena

schudnąć na wesele kto ze mną?

Polecane posty

Gość andzialena

Cześć dziewczyny, czy są tutaj takie co chcą schudąć do swojego wesela? Ja mam do zrzucenia 8 kilo do sierpnia przyszłego roku. Wydaje się nietrudnym zadaniem ale to tylko pozory, chce schudnąć już od roku i mi się to nie udało jak narazie. Jeżeli będzie nas więcej i będziemy pisać o postępach to może motywacja będzie większa?

Gość gość
Ja chce schudnąć także ale 5 kg. Narzeczony nawet by mi nie pozwolił więcej. Niezbyt lubi jak jestem chuda i przez niego mi sie przytylo. Zrzucić musze to do wrzesnia ale wczesniej pod koniec maja jest wesele koleżanki i tam juz chciałabym fajnie wygladac

Gość andzialena
I jak zamierzasz tego dokonać? Jakiś konkretny plan czy po prostu "mniej żreć" ;-)?

Gość gość
Postaram się ograniczyć słodycze i zrezygnuje z białego pieczywa. Ostatni posiłek o godz 19. Myślałam tez o silowni zeby troche ciało wyrzeźbić.

Gość gość
No fakt, samą dietą nie osiągniesz rewelacyjnych efektów, szczególnie jeżeli masz do zrzucenia niewiele. Ja mam swoje " 3 filary" na drodze do wymarzonej sylwetki: Zrzucenie kg poprzez dietę, wymodelowanie sylwetki poprzez ćwiczenia i ujędrnienie skóry poprzez masaż bańką chinską i kremami. Dziś jest dziem drugi i czuje się jakby czołg po mnie przejechał ;-)