Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muka_buka

Mini cooper opinie!

Polecane posty

Gość muka_buka

Chciałabym poznać Wasze opinie na temat tego auta, zwłaszcza osób, które miały lub mają z nim do czynienia. Jak wychodzi spalanie, czy się psują, czy łatwo dostać części (i czy są on drogie w porównaniu z częściami do innych aut)? Za wszelkie wypowiedzi będę wdzięczna.

Gość franczeska833
Jeżdżę cooperem już drugi rok i jestem zadowolona, na drodze sprawdza się bez zarzutu. Mogę Ci go polecić. Co do części to ja załatwiam wszystko przez serwis Bawaria Motors Mini w Warszawie, są sprawdzeni i dobrze zajmują się autami.

Gość bogna_polsa
Też mam Mini coopera i jak do tej pory auto sprawuje się świetnie. Jest mało awaryjne ale jeśli już coś się psuje to serwis Bawaria Motors Mini w Jankach potrafił mi pomóc w każdej sprawie. U nich też kupiłam to auto.

Gość gość
jak dla mnie rewelacyjne auto, polecam ci warszawski salon Bawaria motors Mini na Czerniakowskiej, nawet ich wyróżnili jako dealera tej marki , a auto niezawodne, mało awaryjne

Gość milagrosska
Miałam Coopera , rewelacyjne autko , oddałam córce w używanie ale kupilismy też Mini, tym razem Pacemana. Dla mnie marka Mini jest super, fajnie mi się jeździło i Cooperem i Pacemanem. Auto dla nowoczesnej kobiety, zgrabne, niezwykle zwrotne. My auto teraz braliśmy na Czerniakowskiej w Bawaria Motors Mini. Salon do polecenia, miła obsługa, no i fajne warunki kredytowania samochodu

Gość zaza55
Dnia 30.09.2018 o 16:18, Gość milagrosska napisał:

Miałam Coopera , rewelacyjne autko , oddałam córce w używanie ale kupilismy też Mini, tym razem Pacemana. Dla mnie marka Mini jest super, fajnie mi się jeździło i Cooperem i Pacemanem. Auto dla nowoczesnej kobiety, zgrabne, niezwykle zwrotne. My auto teraz braliśmy na Czerniakowskiej w Bawaria Motors Mini. Salon do polecenia, miła obsługa, no i fajne warunki kredytowania samochodu

byliśmy w zeszłym tygodniu w warszawskiej Bawaria Motors Mini, zastanawiam sie własnie nad kupnem samochodu u nich, no ale nie umiem się zdecydowac podoba mi sie i Paceman i Clubman. Powiem szczerze jazda próbna super , auta dla mnie idealne Clubman większy i chyba jednak stanie na nim