Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
IzaZaza

przysmak serowy CheeseSnack

Polecane posty

Witam , chciałabym się z Wami podzielić moją opinią na temat przekąski serowej . W sklepach znajdziemy 2 smaki Originalny oraz Ketchupowy . Przekąskę można dać dziecku do szkoły ale i osoba dorosła może taką przekąskę wziąć do pracy , oczywiście możemy ja również zabrać na wycieczki itd. Produkt ładnie zapakowany . W paczce znajdują się 4 przekąski . Mojej rodzinie nie przypadła Ona do gustu gdyż uznali że przekąska jest dla nich bez smaku , hmm ale moja głowa zaczęła pracować co zrobić aby serek się nie zmarnował i wykorzystałam serek do mięska /pierś z kurczaka-nadziałam pierś z kurczaka serkami ketchupowymi / oraz przekąskę originalną do mix sałat i tu Rodzinka stwierdziła że tak mogą przekąski serowe jeść . Ale momencik momencik , aby nie tylko była tu moja opinia - poleciałam do sąsiadów bo myślę sobie może mają inne smaki i tu okazało się że Ich dzieciom przekąski posmakowały /dzieci w wieku przedszkolnym i szkolono-podstawówkowym / czyli teraz POZOSTAJE WAM TEN PRODUKT SPRÓBOWAĆ , życzę Wam miłych doznań smakowych .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować