Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego tu na kafe przesiadują teściowe?

Polecane posty

Gość gość

Przeciez to forum dla przyszłych i młodych matek.Pewnie musza sie wyzyc tu na synowych!

Gość gość
Pewnie tak.Dla mnie też to dziwne jest,no ale cóż

Gość gość
dla młodych i przyszłych matek? czyli dla jakich? czy kobieta nie może być teściową i np mamą nastolatka czy gimnazjalisty? Przecież niektórzy tutaj nie rozmawiają wyłącznie o kupkach, staraczkowaniu i mieszkaniu ze złą teściową tylko o problemach wychowawczych i rodzinnych. Mam synową i jednocześnie jestem mamą 12-latki. Nie mam prawa tu przebywać? Nigdy nie jechałam tu swojej synowej, mało tego sama jestem czyjąś synową, kosmos prawda? Macie żal, że tu muszą się wyżyć, a wy co tu robicie w co drugim temacie?

Gość gość
SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY studiuj ty wyżej,jaki przykład dzieciom dasz, jak nie potrafisz pisać bez błędów.Atak na marginesie, to fakt przebywaja babki ok 50/60 w jakim celu? Nie wiem ale synowa w 21 wieku dla teściowej to kara boska z tego co tu wyczytuje.A potem teściowe lamentują,że nie przyjeżdzają,i można tu wymieniać.Szkoda gadać...

Gość gość
wiecie co-ja mam dosyć, wezcie się teściowe szczególnie! jak zauważyłam ogarnijcie! Ludzie kochani! nie macie co do roboty? to do roboty! A nie ploty,intrygi i żale,kobiety! co wy wyoprawiacie!!! ile macie lat?! Syn ma prawo żyć własnym życiem,wy macie swoje!!!No chyba że synek mógł przyprowadzić zamiast synowej zięcia do domu to byłybyście zadowolone( 2 synków w pakiecie)

Gość gość
co masz do mojej wypowiedzi i jakie widzisz błędy? sama pisać nie umiesz, bo nawet spacji nie potrafisz poprawnie zrobić

Gość gość
a ty, to co, uczona? wiesz co ,spadaj 🖐️ idz córce zrobić śniadanie a nie przesiadujesz i ujadasz jak kwoka

Gość gość
Akurat gość z 8:31 napisała na temat, uprzejmie i sensownie. Ale jakieś wariatki muszą się przyczepić, bo odpowiedz nie była po ich myśli.

Gość gość
Nie jestem teściową, i co najmniej kilkanaście lat nią nie zostanę. Jednak znam takie mamy, które mają 30 letnich synów i sześciolatka. To znaczy, że już nie mają prawa wypowiadać się na forum, bo rola teściowej je skreśla z bycia matką dla reszty swoich dzieci?