Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwny bardzo śluz

Polecane posty

Gość gość

Mam dziwny śluz, boję sie czy to przypadkiem nie infekcja, ja jestem w połowie ciąży, wizytę miałam w czwartek i czy znów teraz muszę iść do ginekologa z tym śluzem. Jest on rozciągliwy, mleczny ai jest go dosyć sporo. Czytam, że jeste to raczej normalne a co jesli to infekcja? Sory za takie nieskładne pisanie ale jestem tym bardzo przejęta, wstaję z łóżka a tam mi się coś po nogach klei, bardzo się wystraszyłam.

Gość gość
Ja przez całą ciążę miałam bardzo dużo takiego śluzu. Lekarz mówił że to normalne i wymazy cytologie też wychodziły prawidłowo. Może po prostu zamiast znów iść na wizytę zadzwoń do lekarza prowadzącego lub zrób na własny koszt wymaz z pochwy, koszt uje około 30 zł i będziesz mieć jasność. Teraz ostatnio, nie w ciąży, miałam infekcję pochwy lekarz kazał mi przez 7 dni invag stosować, wyczytałam, że to bezpieczny probiotyk i w ciąży też możesz go śmiało zastosować, mi pomógł więc jeśli się boisz możesz sobie zrobić nim kurację.

Gość H helix
Ja przez całą ciążę miałam nawracające infekcje. Lekarze mówili, że w ciąży często tak jest, ale nie stanowi to zagrożenia dla dziecka. Nie mniej jednak trzeba to leczyć. Ja bym poszła do lekarza, bo w zależności od zaawansowania ciąży można stosować różne globulki.