Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam już dość noszenia i lulania

Polecane posty

Gość gość

Syn ma prawie 8 miesięcy. Ciągle go muszę kokyskac nosić śpiewać- inaczej sam nie zaś nie. Dziś mam już dość. Probowlaam wchodzić co 3,5 minut. Nie działa. Wiecblezy i płacze w łóżeczku a mi pęka serce :-( nie mam już siły

Gość gość
Jesteś okropna. Jak można zostawić takie male dziecko samo żeby plakalo? Ty masz dość? Bylo nie robic bachora. Jaka matka z ciebie?

Gość gość
Sam zrezygnuje z noszenia, ale to pewnie dopiero po roku. U mnie tak było, ze córce zaczęło być niewygodnie na rekach, wiercila sie i sama pokazała, ze chce do łóżeczka. Miała 14 m-cy. Ale spała już od dawna sama w łóżeczku, tylko zasnąć nie potrafiła.

Gość gość
Sama nauczyłaś go takiego noszenia, bujania na rękach, więc teraz musisz go oduczyć tego, albo cóż nosić dalej.

Gość gość
Wiem że nauczyłam ale jakoś go muszę oduczyć przecież. A innych pomysłów już nie mam bo próbowałam różnych :-) właśnie śpi :-) weszłam tylko, położyłam na podusi, poglaskalam jeszcze trochę pikwilil i zasnął :-)

Gość gość
Ja nauczyłam w 1qieczor 7miesiecznego syna zasypiać w łóżeczku zamiast w bujaczce. Smoczek, ukochany kocyk i mama znika. Spi juz są :)

Gość gość
Podejrzewam że będzie walczył jeszcze nie raz. Ale jak go nauczylas w 1 wieczor? :-) nie plakal?

Gość gość
Sluchaj nie zalamuj sie. Wiem ze serce boli ale naprawde nie ma innego sposobu, trzeba dzieciaczkom pomoc zasypiac same,u a bez beczenia to sie nie obejdzie.