Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porod w kielcach na prostej

Polecane posty

Gość gość

czesc , mam rodzic w kielcach na prostej , czy sa tu dziewczyny ktore tam rodzily ? jak sie odbywa porod ? jaka jest opieka ? czy dostalyscie znieczulenie zewnatrzoponowe ? czy podanie go boli ? czy daja je bez zadnych problemow ? co sie dzieje po podaniu znieczulenia ?

Gość gość
Jak dasz pieniądze do będzie znieczulenie, ale ja go nie polecam szkodzi dziecku i często bywa tak, że spowalnia akcję porodową.

Gość gość
pieniądze? przeciez znieczulenie jest juz bezplatne ..

Gość gość
Przyłącze się do tematu.Ja mam tylko doświadczenie z patologii ciąży na prostej a w listopadzie będę rodzić w tym szpitalu- z pewnością dopłacę za poród rodzinny

Gość gość
tez mam rodzic w listopadzie ;) dodam ze ciekawi mnie to znieczulenie poniewaz panicznie boje sie bolu

Gość gość
No i co ze bezpłatne? Naprawdę myślisz, że jak będziesz chciała to ot tak dostaniesz znieczulenie? Zwłaszcza, że jest deficyt anestezjologów i może się zdarzyć tak, że żadnego wolnego nie będzie.

Gość gość
skoro tak , to ile trzeba dac za takie znieczulenie ?

Gość gość
i jak zachowuja sie lekarze i polozne w stosunku do pacjentki?

Gość gość
A nie wolisz opłacić prywatnej kliniki ? To wydatek tylko ok.3-4 tysięcy, ale przeżycie niezapomniane. W szpitalach do porodu mają rutynowe podejście, pozycja leżąca, itp. Ja mój poród wspominam rewelacyjnie, mogłam chodzić, brać prysznic, a urodziłam w wodzie. Moj mąż był przy wszystkim. Położna okazała mi wsparcie. Jak już synek przyszedł na świat to czekali aż pępowina przestanie tętnić i dopiero ją przecieli. Synek leżał nagi na moich piersiach. Coś wspaniałego. Niestety pierwszego porodu w państwowym szpitalu nie wspominam miło! Rutynowe nacinanie krocza, lewatywa, przykre słowa personelu, bo nie miałam siły przeć, wyciskanie córki na siłę. Koszmar. Przez 7 miesięcy nie byłam w stanie współżyć.

Gość gość
Ja chodzę do pani doktor która tam pracuje, znajoma tam rodziła (poród rodzinny) i taki wspomina dobrze.