Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobulerska

Porządna farba jasny blond

Polecane posty

Gość Dobulerska

Kolor jasny blond nie jest łatwy w uzyskaniu, ani utrzymaniu. Jakich farb używacie, aby farbowanie było jak najmniej kłopotliwe? I jak dbacie o te włosy?

Gość Orogorka
Podstawą jest używanie szamponu do blond włosów. I odżywek tego samego typu.

Gość alasonda
Jak dbam o kolor? Oprócz odżywek nic nie mam takiego. Po prostu kupuję dobre farby.

Gość Esemeralda
Ja nie farbuję się sama. Zawsze robi to moja siostra. Więc dla mnie farbowanie nie jest kłopotliwe :P

Gość Huhalina
żeby blond był ładny, to nie można kupować najtańszej, byle jakiej farby. Marka ma znaczenie, chociaż wiele osób krzyczy, że marka nie jest najważniejsza.

Gość gość
ja uzywam syoss piaskowy blond...dla mnie kolor marzenie. Idealnie do mnie pasuje. Wcześniej farbowałam co półtora miesiąca, teraz staram się przetrzymać już drugi miesiąc. Stosuję olejek arganowy co drugi dzień przed myciem. Prostownice zastąpiłam szczotką z powłoka keratynową i stan włosów nie jest zły.

Gość gość
Kolory blondu się nie zmywaja tylko po jakimś czasie robią się żółte aby temu zapobiec używamy fioletowych szamponów plukanek co do farby polecam wella kolektor pracowalam na nich rok i od roku farbuje

Gość gość
Vanitas246 , myślałaś, że nikt nie zauważy, że jesteś żałosną, opłacaną spamówą koncernu Loreal??? WYPPPIERRDALAJ!!! :o :o :o