Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pseudourodnica

SZUKAM SZMINKI!

Polecane posty

Gość gość
Ale masz problemy...

Gość gość
a co ci do tego? szuka to szuka, nie pasuje nie komentuj

Gość gość
O mamo, masa jest takich, które mogą pasować, zależy i od koloru ust, i od światła, i nikt ci tu nie zgadnie. Może być np. MAC corean candy, YSL Rouge pur couture le orange, Rouge G genna, maybelline fab orange... to tylko przykłady z tych, które mam na swatchach i które na pierwszy rzut oka wyglądają podobnie.

Gość gość
Rany ludzie, ile w was jadu. Zapytałam się tylko o szminkę, to naprawdę powód by dostawać takiej głupawej wścieklicy? I jeśli myślisz że te co podałaś są podobne - to się mylisz. Jak nie potrafisz udzielić pomocy to po prostu tego nie rób.

Gość gość
Na moich ustawieniach monitora SĄ PODOBNE. Jak wg ciebie nie są, to sama rusz szanowną dupkę do perfumerii, porób własne swatche i sobie znajdź. ALbo ze szklanej kuli sobie wyczytaj.

Gość gość
Dobre sobie. Ewidentnie jest to czerwona szminka, a ty podajesz mi nazwy takich gdzie kolor jest pomarańczowy... Ustawienia monitora nie mają tu nic do tego, tylko głupi twierdzi że te szminki które mi podałaś są podobne do tej. Jak już pisałam, nie potrafisz udzielić pomocy, to jej nie udzielaj. Min. do tego służą wszelakiego rodzaju fora - aby sobie pomóc. Spróbowałam, a nuż mógłby ktoś wiedzieć jakiej szminki używa ta babka. To jak zaściankowo myślisz i w jaki sposób odpowiadasz świadczy o totalnym braku dobrego wychowania.

Gość gość
Na tym filmie ta szminka ma mocny odcień pomarańczowy (taka bardzo ciepła, pomarańczowawa czerwień) tak samo jak jej włosy. Na innych te włosy są czerwone, i szminka też się różni - nie widać tej pomarańczy. Kierowałam się tym konkretnym filmem i tym, co na nim widzę. I dalej nie zmienia to tego, że trzeba po prostu pójść do sklepu i poświęcić pół godziny na testowanie.

Gość gość
Nie będę już nawiązywała jaki odcień ma ta szminka. Dla mnie nawet nie ma poblasku pomarańczy, a już tym bardziej w jej włosach, ale kolory każdy, mimo wszystko, widzi inaczej. Dla mnie dalej nie zmienia to tego że mogłam zapytać. Jak już pisałam wcześniej, a może ktoś znałby odpowiedź. W razie niepowodzenia wyprawę do sklepu i tak zakładałam. Tak trudno to zrozumieć? Naprawdę, od razu trzeba podchodzić z takim jadem? Nie oczekuję odpowiedzi. Po prostu przeraża mnie jak ludzie, a tym bardziej kobieta, jak się domyślam, może zachować się tak grubiańsko.

Gość Mirka34
Poszukaj w miejscach, gdzie jest spory wybór, chyba najlepiej w sieci na takich stronach, jak ta http://www.cocolita.pl/szminki i może tam uda Ci się dopasować coś dokładnie takiego, jak szukasz :)