Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja tesciowa jest nienormalna, wiecie z czego zrobila zupke dla dziecka?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś .........Wiesz, że 10, 15, 20 lat temu były inne piramidy żywieniowe, i to co teraz jest zuuueeeemmm, to wtedy było normą ? ........Wpieprzałas dzisiejsze "świństwa" aż ci się uszy trzęsły, a dziś podac takie coś dziecku to zbrodnia. Ludzie, zachowajcie trochę zdrowego rozsądku i swojego wlasnego myślenia. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Sorki ze sie wtrace do waszej dyskusji, ale to ze kiedys myslalo sie inaczej i bylo sredniowiecze nie znaczy ze dzis treba dzieci woda z cukrem przepajac bo tak robily nasze matki....jesli wiemy ze cos dzis jest zle to zdrowy rozsadek podpowiada by tego unikac.

Gość gość
gość dziś No i co, ze jest pediatrą? Wiesz, że 10, 15, 20 lat temu były inne piramidy żywieniowe, i to co teraz jest zuuueeeemmm, to wtedy było normą ? Mamusia pediatra ci tego nie powiedziała? Wpieprzałas dzisiejsze "świństwa" aż ci się uszy trzęsły, a dziś podac takie coś dziecku to zbrodnia. Ludzie, zachowajcie trochę zdrowego rozsądku i swojego wlasnego myślenia. XX Mam sie smiac czy plakac? Nie daje dziecku takiego syfu.Ty rob co chcesz, ale wiedzac ze to nie jest przeznaczone dla dziecka, lub nie powinno byc podawane, a dajesz...to sama sobie stawiasz swiadectwo niestety....Mamo z wlasnym rozsadkiem.

Gość gość
wszystkie dajecie dzieciakom kaszki nestle i inne goowna a w tym pelno cukru, a natka pietruszki to zbrodnia

Gość gość
gość dziś gość dziś No i co, ze jest pediatrą? Wiesz, że 10, 15, 20 lat temu były inne piramidy żywieniowe, i to co teraz jest zuuueeeemmm, to wtedy było normą ? Mamusia pediatra ci tego nie powiedziała? Wpieprzałas dzisiejsze "świństwa" aż ci się uszy trzęsły, a dziś podac takie coś dziecku to zbrodnia. Ludzie, zachowajcie trochę zdrowego rozsądku i swojego wlasnego myślenia. XX Mam sie smiac czy plakac? Nie daje dziecku takiego syfu.Ty rob co chcesz, ale wiedzac ze to nie jest przeznaczone dla dziecka, lub nie powinno byc podawane, a dajesz...to sama sobie stawiasz swiadectwo niestety....Mamo z wlasnym rozsadkiem. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ciężko przychodzi ci myślenie....ja nie mówię, ze należy dziecku każdego dnia podawac cukier, sól i inne ulepszacze smaku. Chodzi mi o to, ze kiedys to była norma, ludzie żyją, nim im nie jest. Mówiąc o zdrowym rozsądku mam na myśli podanie dziecku raz na jakiś czas batona, cukierka, ciastka czy inne tego typu rzeczy. I uwierzcie mi, naprawdę nic mu się nie stanie, a wy tu toczycie pianę o natkę pietruszki. Ona też nie jest wskazana? Czy to przypadkiem nie witaminy??

Gość gość
A mi w 2013 r kazano przepajac niemowle woda z glukoza :) w celach leczniczyc (usuniecie bilirubiny). Wiec juz tak nie przesadzajcie ze to taka zbrodnia