Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byscie sie zachowały gdyby facet olał was po pierwszym seksie?

Polecane posty

Gość gość

Spotykacie sie z facetem kilka dobrych tygodni, idziesz z nim do łóżka. On juz po seksie jest inny, widac ze się dystansuje. Co byście zrobiły? Olały czy próbowały wyjaśnić?

Gość gość
A może zrobilybyscie awanturę?

Gość gość
olałabym, bo mnie też by to było na rękę

Gość gość
Jestem w totalnym szoku jak mnie facet potraktował:-(

Gość gość
Olały byście? Ale ja sie zakochalam a on tak mnie wykorzystał:(

Gość gość
Pewnie byłoby mi przykro, ale jak bym sie niby miała zachować? Nie prosiłabym go przecież itd, ani nie robiła pretensji bo to by nic nie zmieniło, a może i podniosło jego ego. Tez bym to olała choc pewnie bym sie przejela

Gość gość
Juz mnie takie cos spotkało , nawet specjalnie sie tym nie przejełam. bardziej rusza mnie to jak facet mnie by olał bo jakimś tam dłuższym czasie jakbym sie w to juz bardzo zaangazowała

Gość gość
Udała bym ,że mnie to ie rusza i zakonczyła tą znajomość. Chyba facetowi chodziło o jedno tylko

Gość gość
Jak można tak robić?

Gość gość
Nie chce sie uganiac ale powiedziec mu co o nim mysle

ale po co,da Ci to coś ? Dostałaś lekcje życia ..... nie wracaj do tego,moze Ci sie wydawać,że lepiej się poczujesz z chwilą,kiedy mu wszystko wygarniesz. Ale wcale tak nie będzie - jedyna rada to olać,zapomnieć i żyć swoim życiem.

Gość gość
Ale po co? Myślisz, ze sie tym przejmie? Moim zdaniem wtedy wrecz obrośnie w piórka bo to bedzie dowod, ze Ci bardziej zalezało. A jak udasz,ze to olałaś to może się też zastanowi czy on Tobie tak naprawde pasował

Gość gość
Masz nauczkę i szanuj siebie, a chłopaka olej.

Gość gość
A dlaczego jestes w szoku? Przecież faceci często tak postępują z dziewczynami, już od niejednej koleżanki slyszałam taka historie, mnie to nawet tez spotkało. Nie jestes jedyna osoba ktora to spotkalo. A faceci maja inne rozumowanie od nas kobiet. On może nie widziec w tym nic złego, moze potraktowal to niezobowiazująco i dla niego seks nie oznacza jakies deklaracji

Gość gość
Ty się zakochałaś? Ale znalazłaś sobie partnera i faktycznie masz powód aby się zakochać. Daj sobie na wstrzymanie i zapamiętaj, że w byle kim sie nie zakochuje!

Gość gość
dlatego najlepiej z góry sobie założyć że facet okaże się dupkiem i lada dzień kopnie cię w dupę, wtedy nie ma tego szoku i zaskoczenia, a jeśli jednak okaże się przyzwoity, to tym lepiej dla ciebie

Gość gość
Ja mam gorzej... facet olał mnie po roku ( nawet ponad) romansu, kiedy juz sie zaangażowałam i co mam powiedzieć? Ciesz się, ze olał Cie szybciej niż później bo wtedy jest trudniej, uwierz mi

Gość gość
Moze napisze brutalnie ale tak jest. Chcial Cie tylko przeleciec i dlatego byl mily a jak osiagna to co chcial to ma Cie w d***e. I teraz pewnie szuka kolejnej ofiary.

Gość gość
No a ja co mam powiedzieć jak facet też mnie zwodził, ale jak pisałam wyżej ponad rok dla seksu? Ty sie jeszcze bardzo nie zakochałaś bo to pewnie byl krotki czas

Gość gość
Mimo to cholernie boli, czuje sie jak szmata

Gość gość
Skąd sie biorą tacy s*******e?

Gość gość
Wiekszosc was olewa po seksie bo NIE JESTESCIE DZIEWICAMI!

Gość gość
Takie jest zycie musisz być przygotowana na takie sytuacje, wiem, ze to boli, ale jak pisałam faceci maja inne rozumowanie . To nie znaczy, ze Cie potraktował jak szmatę, tylko to on ma taki charakter, ze moze lubi robic tak dla sportu, jak pisałam nie jestes jedyna ktora takie cos spotkalo bo takie jest zycie... Nastepnym razem szybko sie nie zakochuj

Gość gość
Widzialy galy komu dawaly