Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego KORWIN może nie dostać się ? bo takie jak wy nie głosowały na niego

Polecane posty

Gość gość

bo za glupie jestescie, na tępe i za bardzo betonowe jak te bloki co nas otoaczają w tym postkomunistycznym kraju debili

Gość gość
bylem na wyborach z dwoma kolegami z tej trójki tylko ja na k***ina glosowalem oni na /po/sr/an/e/ PO nie rozumiem ludzi :O

Gość gość
co to ma wspolnego z ciążą? może to że k***in ma małe dzieci

Gość gość
czemu jak sie napisze KORWIN z malych liter to kafe je cenzoruje? k***in Korwin KoRwIn kOrWiN KorwiN

Gość gość
przecierz tu nikt nic o ciazy nie pisze :O

Gość gość
17:22 za co lubisz k***ina?

Gość gość
Sama jesteś tępa. Jeśli masz pracowicowe poglądy to sobie miej. Ja mam zupełnie inne. Dlatego głosowałam na razem.

Gość gość
partia razem dostanie gazem, to komuchy

Gość gość
lubie k***ina za to ze sie nie piertoli w tancu za to ze nazwal imigrantów smieciem ludzkim

Gość gość
wiesz czemu nie glosowałam? Bo mam w doopie kogos kto jest za prowadzeniem auta po koniaku:O

Gość gość
mnie to w*****a ze za PO było do bani to teraz ludzie mysla ze im PiS nawali kasy

Gość gość
A ja głosowałam za KORWiN-ą - nie uważam żeby państwo musiało za mnie decydować co mam jeść, na co wydawać swoje pieniądze, czy mam iść do pracy (bo teraz facetowi w pojedynkę ciężko rodzinę utrzymać). Jeśli chcecie być prowadzone za rączkę to śmiało, łykajcie lewicową papkę :)

Gość gość
to co dostal, te ponad 4% to o 4% z hakiem ZA DUZO!!!!! ale za to widac odsetek zje.bow genetycznych i psychopatow w tym kraju zdesperowanych obecna wladza :O

Gość gość
18:29 - argumentuj, skarbie :)

Gość gość
TYLKO KORWIN!!!!!!!!!!! MOwię to jako kobieta. Wykształcona kobieta.

Gość gość
Moze dlatego, ze jest idiotą jakich mało?

Gość gość
17.24 no własnie chyba dlatego hehe. ma bardzo nieskomplikowany elektorat. kochanie, piszemy "przecież", a co sie dziwisz na pytanie o ciąży? przecież to dział "ciąża...."

Gość gość
Litości z tym Korwinem. Jego poglądy i propozycje to żarty albo obelgi.

Gość gość
jkm to debil,a jego elektorat,skromny jak wdać,szkoda gadać..

Gość gość
Też głosowałabym za Razem, ale jak przywalą marketom i dużym firmom podatek 75 %, to te zwiną w Polsce interes i ilu ludzi straci pracę? Co dostaną w zamian? Dlatego głosowałam na Korwina. Jest ostry, bywa chamski, ale jaki jedyny potrafi widzieć rzeczy takimi jakie są. Nie stara się być poprawny i nie pierniczy o języku tolerancji, czy nienawiści. Po prostu dba o interes Polaków. My jako naród to już chyba wszystkim wchodziliśmy w tyłek.

Gość gość
ja mam wyższe wykształcene i glosuje na KORWINA jestem klobieta

Gość gość
gość dziś Też głosowałabym za Razem, ale jak przywalą marketom i dużym firmom podatek 75 %, to te zwiną w Polsce interes i ilu ludzi straci pracę? Co dostaną w zamian? Dlatego głosowałam na Korwina. Jest ostry, bywa chamski, ale jaki jedyny potrafi widzieć rzeczy takimi jakie są. Nie stara się być poprawny i nie pierniczy o języku tolerancji, czy nienawiści. Po prostu dba o interes Polaków. My jako naród to już chyba wszystkim wchodziliśmy w tyłek. X Czyli co? Uważasz tak jak JKM, że NFZ i składki na publiczną służbę zdrowia należy zlikwidować i płacić prywatne ubezpieczenie? I niby z tego prywatnego ubezpieczenia w razie czego wykonają u Ciebie/Twojego męża/dzieci ewentualne operacje? Ty wiesz w ogóle jakie są koszty operacji? Orientujesz się w kosztach leczenia poważniejszych chorób? Myślisz, że jakiekolwiek prywatne ubezpieczenie Ci takie koszty zwróci? Czy jesteś aż taka bogata, że ewentualne wydatki rzędu dziesiątek/setek tysięcy to dla Ciebie pestka? Uważasz również, że na emeryturę mamy sobie sami składać i to nasz problem, bo Państwo nie powinno od nas brać kasy i jednocześnie nie zapewnić jakiegokolwiek minimum? Myślisz, że ludzi stać na odkładanie na starość? Albo, że będzie ich stać na takie odkładanie, jak zlikwidujemy składki? Naiwna jesteś czy głupia, czy może ignorujesz głupotę JKM?

Gość gość
20:40 Tylko KORWIN. i jesli nie wejdzie do sejmu to ja emigruje, juz w ten weekend jedziemy z mężęm ogarniać LONDYN

Gość gość
nie od razu k***in odetnie fundusze na operacje ale po jakimś czasie kretynko..no ale co taka kretynka moze o tym wiedziec...która bez pomocy panstwa nigdzie sie nie ruszy... marzy tylko o socjalu, trzeba ją prowadzić za rączkę. a fe.

Ty wiesz w ogóle jakie są koszty operacji? Orientujesz się w kosztach leczenia poważniejszych chorób? M x ja pierdolę, im wyższa konkurencja tym niższa cena, nauczcie się wreszcie.

Gość gość
wiecie ze on ma 8 dzieci:) najmłodsze ma 2 latka a Kormin ma 72 l plodny facet jak ogier hehe

Gość gość
gość dziś Też głosowałabym za Razem, ale jak przywalą marketom i dużym firmom podatek 75 %, to te zwiną w Polsce interes i ilu ludzi straci pracę?] i dlatego jestes glupia i glosujesz na k***ina :O jak na razie te super duze markety placa podatku w polsce 0.84% a polski przedsiebiorca i rolnik sprzedajacy marketom polski towar placi 4%, a bezczelny rzad PO jeszcze takiego portugalczyka, ktory tyle wypompowal kasy z polski, ze nawet kolejne biedronki z wyplata dla setki polakow mu w tym nie zaszkodzi, nagradza orderem zaslugi dla polski :O w innych krajach te markety tez sa, myslisz ze tych firm w niemczech, francji czy uk nie ma?? sa i placa noramlne podatki i nie traca, wiec gdybys tak popatrzyla sie na czym w ogole bogate kraje zdobyly kapital, nie tylko cyckajac takich biedakow jak my, to bys przestala byc tak glupia by sie idiotycznie tlumaczyc :O

Gość gość
i dobrze że sie rzmnaża, a co ma sie do trumny położyć?