Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związki międzykulturowe

Polecane posty

Gość gość

Co o nich sądzicie? W moje rodzinie jest dziewczyna, która od ponad 10 lat jest żoną hindusa. Mieszkają w Polsce, mają dziecko, wybudowali dom i żyją sobie spokojnie. Oboje są wykształceni, pracują i wygladają na bardzo szczęśliwych. Wyjeżdżają regularnie do Indii, albo zapraszają tu rodziców męża. On w naszej rodzinie jest bardzo lubiany. Ja, chociaż bardzo ich lubię i widzę, ze im się układa mam takie jakieś, trudne do opisania uczucie, że coś tu nie gra, że taka miłość właściwie nie jest możliwa, patrzę na nich inaczej niż na polskie pary. Nie wiem sama, mam mieszne uczucia.

Gość gość
mi takie związki są obojętne, jeśli ktoś jest szczęśliwy to się cieszę

Gość gość
a mnie się wydaje, że takie laski, co się wiążą z ciapatymi są głupie

Gość gość
Nie wtracaj sie w ich zycie; Ja juz 12 lat jestem z Francuzem. Yzjemy spokojnie i szczesliwie, ale jednak inaczej niz pary z polski. I tez ciagle ktos ma jakies ale; Tylko, z eja nie komentuje zewiazkow moich kuzynow. Kazdy uklada soebie zycie jak potrafi najlepiej. NIe szukaj dziury w calym.

Gość gość
A mnie hindus oszukal, zranil, ozenil sie za moimimplecami z hindusica.

Gość gość
czyli wg Ciebie każdy hindus to potencjalny oszust? Nie ulegajmy stereotypom. Jeśli jakiś polak bije i pije, nie znaczy, że każdy jest taki sam. Oszuśc****ijacy i zdrajcy są w każdym narodzie.