Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opieka

Jak uzyskać służącą

Polecane posty

Gość Opieka

Dorabiam sobie jako opiekunka do dzieci. Ostatnio trafiła mi się na stałe dziewczynka baaardzo uniżona i służalcza oraz pokorna. Gdy do mnie mówi wstaje gdy ja siędzę, gdy stoimy i ona do mnie mówi skłania się, pokazuje, że jestem ważniejsza. Po wspólnym obiedzie zawsze pyta się: "Najadła się Pani?" Ja odpowiadam "tak" a ona na to: "Pozwoli Pani, że posprzątam.". Gdy mam już siadać do stołu, ona podchodzi do krzesła na szczycie, odsuwa je, wskazuje rękąna siedzenie i w służalczym ukłonie pyta: "Czy zechciałaby Pani tu usiąść?"... Jej matka mówi, że jeśli dziewczynka nie będzie chciała wykonać mojego rozkazu lub jeśli nie będzie uniżona, mam jej kazać klęczeć na grochu przede mną. Gdy nie będzie miała siły lub się podda, by zejść, musi pokłonić się i powiedzieć: "O Pani, przepraszam najpokorniej za moje zachowanie! Ja nie powinnam zachowywać się tak w stosunku do osób Ważnych. Zechciej mi Pani moja wybaczyć!" No więc mam fajnie. Odbieram ją ze szkoły, idziemy do mojego lub jej domu, ona przygotowuje obiad, gdy go zrobi, przychodzi do mnie, klęka i prosi do stołu. Jeśli mnie o coś prosi - na kęczkach. Na powitanie gdy podam jej dłoń, ona musi ją ucałować. Niedozwolone inne powitanie. Ogólnie jej mama płaci mi 25zł/h a ja mam niewolnicę XD Jak czegoś nie zrobi to mówię: przynieś worki z grochem A ona wtedy ZAWSZE pada na kolana, bije pokłony błagając: O Pani proszę nie! Będę posłuszna! Spełnię każdy rozkaz! Błagam! Błagam!" No i zawsze jak jest u mnie w domu to myje mi kibel bo jak to powiedziała "Mycie toalety to zajęcie sługi a nie Królowej" XD Tak więc życie opiekunki jest the best

Gość gość
ale leczyć sie trza

Gość gość
Ciekawe jestem czy jesteś M czy K.

Gość gość
Kazdy sadzi wedlug siebie, sama pewnie dostawalas wp*****l i kleczalas na grochu stad teraz ci sie je/bie we lbie. A psychiatrzy tylko czekaja na debilkow.

Gość gość
A poza Tobą wszyscy w domu zdrowi ? :-D Pozdrawiam ;-)

Gość gość
o mańka nieźle napieprzyła za wcześnie z tworek wypuścili..???

Gość Opieka
Jestem zwykła kobietą rodzice mnie nie bili ani nie klęczałam na grochu tylko mam służącą za nic hehe

Gość Opieka
Powiem więcej - dzisiaj gdy odbierałam ją sprzed szkoły ona stała z 3 koleżankami. Jak mnie zobaczyła to szepnęła swoim 3 koleżankom na ucho coś i wszystkie cztery padły na kolana i zaczęły bić mi pokłony a moja podopieczna zaczęła całować mnie po stopach. Spytałam siè: "Czemu tak bardzo dzisiaj wielbisz mą boskość?" Jej koleżanka odpowiedziała: "O Pani, błagam, nie bij dzisiaj za mocno naszej koleżanki, ona dostała dzisiaj 4 ale..." Wtedy moja niewolnica się wtrąciła błagalnym tonem: "Boginio, ja nie chciałam, błagam, racz wybaczyć!" Odpowiedziałam, że wybaczę ale pod jednym warunkiem - dzisiaj wszystkie 4 pójdą do mnie do domu mi służyć. Zgodziły się. Mam teraz w domu 4 służące, moja stała podopieczna myje własnie łazienkę, jedna koleżanka masuje mi stopy, druga stoi obok mnie na baczność i co jakiś czas klęka i pyta "Pani, jaka jest twoja wola? Ja twoja pokorna służąca spełnię każdy rozkaz" a trzecia pieści mi ręce (czytaj - całuje mnie po rękach mówiąc "cudowne ręce, o jej, jak piękne ręce!"). Mam fajnie. Za chwilę (zawsze o godzinie "15 po") zbiorą się wszystki by składać mi dary. Wygląda to tak, że stoją w kolejce, ta która stoi bezpośrednio przede mną pada na kolana i albo całuje mnie po stopach albo mi coś daje. I tak po kolei w kółko aż do godziny ?:30. Fajnie jest mieć niewolnic rój...

Gość Opieka
Kto miał podobną sytuację?

Gość prorowo
boże, jakie żenujące fantazje :O:O:O:O lecz się na łeb

Gość gość
Fajnie masz...

Gość doOpiekunki
Opiekunka, jestem bardzo ciekawa ile te dziewczyny mają lat. I do jakich rzeczy je jeszcze wykorzystujesz? 25 zł za godzinę? Zaopiekuj się jeszcze tymi pozostałymi ;)

Gość gość
Hahahahahaha twoja fantazja mnie powaliła na kolana :-D. A tak poważnie to weź kup sobie słownik ortograficzny ponieważ np z przed się pisze a nie sprzed

Gość gość
Co za chora fantazja :O Pseudo-domina mogła sobie chociaż wymyślić chłopaka, a nie dziecko :O

Gość gość
czy to prowokator z bardziej kreatywnym prowo niż zwykle? Czy może nowa wschodząca gwiazda prowo? :D

Gość gość
W*********j na forum z opowiadaniami erotycznymi dla zboczeńców, to nawet nie jest prowo, to upośledzenie.