Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z radością czekam na 1000zł na dziecko

Polecane posty

Gość gość

A Wy? 500 obiecał Pan Prezydent Duda, kolejne 500 Beata Szydło. Nie moge się doczekać. Nie wiecie tylko, czy trzeba będzie sie okazac pieczątkami z mszy niedzielnych i świątecznych? Bo ja chodzę co niedzielę, ale mój mąż nie bardzo... Myślicie, że to może zaważyć? Aha i jeszcze jedno- kiedy te pieniądze zaczną wpływać na konto?

Gość gość
No ja myślę, że na święta Bożego Narodzenia konto się zasili. No cóż ja nie chodzę do kościoła co niedziela ale księdza po koledzie przyjmuje i dzieci też ochrzcilam. No i seks uprawiamy po Bożemu.

Gość gość
No to szybko się nie doczekasz PiS już zapowiedział że w przyszłym roku nie ma na to kasy w budżecie Oczywiście wina PO Haha Bardzo dobrze wam

Gość gość
Będą kruczki prawne maleńkim drukiem, że 500zł po okazaniu świstku, że było się u spowiedzi w pierwszy piątek miesiąca i uczestniczyło w każdej sumie w miesiącu. Ponadto na światku ksiądz zatwierdza rozgrzeszenia lub nie. Zatwierdzi, jeśli seks po Bożemu w dni płodne bez antykoncepcji. Nie zatwierdzi jeśli ktoś się przyzna, że robił mężowi loda. I tu zaczynają się schody: z połykiem, bo to kapitalizm; bez połyku- aborcja. Nie będzie lekko z tymi darami z PISu. PISda.

Gość gość
Kurze coś tak czułam, że trzeba będzie jednak się wykazać...

Gość gośćM
Bez sensu... Jak ktos jest innej wiary albo ateista to mu sie pieniadze nie naleza?! Zal...

Gość gość
To ja 20:59 Zapomniałam dodać, że trzeba też dostarczyć dowód wpłaty członka rodziny, najlepiej całej rencinki babuni na radio Mar..ja. Nie wiem czy nie lepiej jak od razu wprowadza podatek toruński.

Gość gość
No wlasnie kurcze ja bym wplacila, ale maz jednak ma opory... Nie wie, ze juz kiedys wplacilam. Muslicie, ze kwitek sprzed roku przejdzie? Bo ja sie martwie, ze nie i bede musiala oszukac meza drugi raz :-(

Gość gośćM
Co?? Hahaha przeciez to jest jakas masakra!!!

Gość gość
Ale że co masakra? Z tym kwitkiem? No właśnie teź tak uwazam i dlatego sie martwie tym bardzo

Gość gość
do spowiedzi czym prędzej nie godzi sie męża oszukiwać

Gość gość
Po co ja te bliźniaki robiłam jak tu tyle biurokracji! :-D

Gość gość
Ale czy za tego tysiaka wystarczy być raz w niedzielę na mszy czy za każde 500 zł oddzielnie trzeba chodzić?

Gość gość
dziewczyny, nie orientujecie się czy trzeba też dostarczyć zaświadczenie z przebytej ostatnio pielgrzymki do Częstochowy?

Gość gość
Trzeba . Żeby dostać zasiłek wymagane jest odbywanie co roku przez co najmniej 5 ostatnich lat pielgrzymek do Częstochowy lub Lichenia. Konieczny jest również zakup rocznej prenumeraty Frondy.

Gość gość
co to jest Fronda? myślałam, że prenumerata "Nasz Dziennik" wystarczy :( Mój Boże, ile papierologii, nie dam rady nawet połowy świstków zebrać, bo żyję w "kombinacie". Panie premierze jak żyć?!!

Gość gość
Fronda to pismo, którego naczelnym jest pupil Jarosława - Terlikowski.

Gość gość
Terlikowski ten oszołom? never! nie kupię prenumeratu ni huhu

Gość gość
Tu autorka Mam jeszcze jedno pytanie- myslicie, ze pan prezydent i przyszla pani premier beda przesylac te pieniadze w roznycb terminach? Czy moze Andrzej i Beata dogadaja sie i beda przysylac 1000 np. 10go kazdego miesiaca? Bo szczerze to mnie bardziej by urzadzalo 1000zl naraz, wtedy mozna lepiej je zagospodarowac. Jak sądzicie?

Gość gość
Z******ty topic :-D Poprawilyscie mi humor :-D

Gość gość
czy nie okrzczone dziecko wyklucza z 500zł?

Gość gość
na co ty czekosz? kopaczowej nogi idz myć,to może ci do oiro :D

Gość gość30
Po pierwsze zmuszanie kogos zeby chodzil do kosciola bo nie dostanie kasy to totalna obluda! Kupowanie jakis prenumerat i wplacnie na konto RM! Teraz bedzie fala rodzin w kosciolach nie po to zeby selnily swoje duchowe potrzeby, tylko zeby dostaly kase. Poza tym jeden gosc juz zpytal, czy ktos innej wiary lub ateista dostanie tez kase?? OCZYWISCIE, ZE NIE! Bo nie popiera dzialalnosci obludnego kosciola i wladzy, ktora sobie wybraliscie... Polsko schodzisz na psy na czele z Duda i kosciolem pelnym pedofilow! Tyle na ten temat.

Gość gość
gość30 dziś płaczę, koleś to łyknął co ludzie tu dla jaj pisali buhahahaha nie wierzę!! buhahahah

Gość gość
O ja pierdziele :D. Ktoś serio w to uwierzył :D???

Gość gość
:DDD Dobre, na wieczór humor mi poprawiliście :DD

Gość gość
topik miesiąca jak nie roku kafe :D