Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jako teściowa pozowlę sobie założyć temat WASZE NAJGORSZE SYNOWE

Polecane posty

Gość gość

ja mam jedną. nie lubie jej. bo jest roszczeniowa, ciapowata i moim zdaniem leci na pieniądze mojego syna. wpisujcie swoje przypadki ze swoich rodzin. synowe z piekła rodem.

Gość gość
najgorsza synowa to moja córka :( Jej mąż a mój zięć to wspaniały i porządny mężczyzna. Bardzo się stara, widzę, że bardzo kocha moją córkę i ich dzieci. Dzieci są z nim bardzo blisko związane emocjonalnie. Jako kobieta jestem trochę zazdrosna bo jej ojciec nigdy nie był takim wspaniałym mężczyzną. Uważam, że moja córka nie zasługuje na Niego i trafiła jak 6 w totolotka. Jej teściowa się ze mną zgadza.

Gość gośćzauroczony
21:24 świetny wpis. Nie utożsamiam się, bo jestem zauroczona swoją synową. Ale topik fajny, może zagoszczę?

Gość gość
his infernal majesty dziś też bym cię przepędził i to na cztery wiatry nie godna jesteś, żeby być matką.

Gość gość
Ja jestem synowa mnie lubia ale jestem falszywa wobec nich tzn dostosowuje sie do suytuacji.moja tesciowa jest tak falszywa ze aby z nia sie komunikowac musze byc podobna.

Gość gośćzauroczony
Kiedyś pognalam nieodpowiednią kandydatkę. Okazało się, że słusznie, teraz tylko się śmieję. Dłuższa historia, niekoniecznie na drugi wpis...

Gość gość
Teściowa zaszalalaś z tym tematem:D

Gość gość
Widac topik sie cos nie rozkreca. Moja tesciowa tu nie napisze, bo nie ma czasu. Musi znowu okna myc, 5 raz w tym miesiacu, firanki prac, latac z domestosem jak p**********a, jakby goscila codziennie stado murzynow z afrykanskiej dzungli... A jak posprzata to siada na stole w kuchni przy oknie, zeby nie przegapic co sie na ulicy dzieje :P . Innych synowych tesciowe tez pewnie to robia i dlatego topik sie nie rozkreca :D

Gość gość
A ja jako synowa powiem, ze nie wszystkie synowe są zle i nie wszystkie tesciowe to zolzy. Moja tesciowa jest wspaniala kobieta więc mam do niej większy szacunek niż do własnej matki. U nas kroluje zasada wzajemnego szacunku i zrozumienia. Mieszkamy osobno ale odwiedzamy się nawzajem. Aż mąż się dziwi, bo nasluchal się historii o zlych synowych i tesciowych, a u nas jest swietnie.

Gość gość
nie bardzo rozumiem dlaczego niektóre osoby są na tyle tępe by pod wątkami na negatywne tematy przechwalać się jak dzieci w piaskownicy "a ja mam wiecej", "a u mnie jest lepiej" "a moja teściowa to jest super", "a mi mama kupi lizacka" - jak dzieci. Kumacie że temat jest o złych relacjach to po choooooy piszecie o tych dobrych? nikt tu o tym nie chce czytać. tak samo jak biedak zakłada temat że jest biedny to chy ba kufa nie po to by czytac wpisy jakiegos bogatego dziada że on to ma lepiej. kufy.

Gość gość
Ja znam najgorszą synową. Ex mojego męża. Podczas związku z moim mężem puściła się z kimś i wrobiła mojego męża w ojcostwo, oszukiwała wszystkich przez kilka lat. Ale prawda wyszla na jaw na szczęście i baba ma teraz przej******* Cóż karma wraca.