Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_ załamany

Problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość_ załamany

Witam wszystkich. :-) Mam 23 lata i do tej pory nie mogłem znajść dla siebie idealnej partnerki życiowej. Od kiedy zaczęła się praca nie mam wolnej chwili ani chęci kręcenia się po klubach itp. Zawsze trafiałem na te nieodpowiednie dziewczyny aż do chwili gdy miało być wszystko pięknie spotkała mnie przykra sytuacja na wakacjach. Poznałem miła moim zdaniem wkońcu idealną dziewczynę z którą sobie co nie co wyjaśnialiśmy na temat własnej osobowości. Z góry miałem nastawienie że planujemy coś razem i jesteśmy sobą poważnie zainteresowani . Spacerki, basen, wspólne obiady, wieczory przez ok 3 dni znajomości. Ostatniego wieczoru porzegnanie miłe na drugi dzień zero chęci spotkania pod pretekstem nie mam humoru źle się czuję itp . Ok dzień przerwy na kolejny dalej nic z tego bo coś tam aż wkońcu sms od niej . Mam dać spokój i się tak nie przejmować . Dalej było to dla mnie nie jasne aż wkońcu nalegałem o wyjaśnienie zachowania jej . A tu sms . Mam potraktować to jako wakacyjną przygodę . :-( Odechciało mi się wakacji i wszystkiego . Albo tak potrafi grać słodką dziewczynę i się bawić z każdym albo ja coś zawaliłem. Co o tym myślicie i gdzie normalnie mógł bym jeszcze kogoś poznać chodzi mi o dziewczynę . Od tej pory nie mam chęci na jakieś większe wypady na imprezy . Wydaje mi się że w klubach tylko i wyłącznie są takie dziewczyny którym zależy na przygodzie a nie o poważnym związku z nowo poznamym .

Gość gość
nie ma ludzi idealnych, szukaj w bibliotece ;)