Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćniegej

Czy kobietom podobaja sie faceci ktorzy...

Polecane posty

Gość gośćniegej

podobaja sie gejom??? Zawsze mnie to zastanawialo.Oczywiscie mowie o facetach ktorzy sa hetero.

Gość gość
Ja właśnie zastanawiam się czy mój mąż jest normalny. Ma wiele przyjaciółek i jednego kolegę on jest gejem. Dopiero co się dowiedziałam. I teraz sobie przypominam, że śmiał się kiedyś ze jaki facet na niego leci. I to chyba było nie raz. Teraz zaczyna mi się to wszystko przypominać.

Gość gość
Wiesz,to ze na niego leci nie oznacza ze twoj maz jest gejem czy bi.Ale sama twierdzisz se ma wiele kolezanek wiec moze to byc prawda ze faceci ktorzy podobaja sie gejom podobaja sie dziewczynom tez ;)

Gość gość
a co w tym dziwnego, większość facetów podoba się gejom :P

Gość gość
jestem facetem, który podoba się gejom i chyba tylko gejom. Sami geje piszą do mnie na portalu randkowym, kobieta jeszcze ani jedna nie napisała :(

Gość gość
to zmień orientację :D

Gość gość
zmień mózg tępa strzało bo ten co masz nawet na śmietnik się nie nadaje. "Zmień orientację" - k********, komentarz na poziomie wczesnej gimbazy. Myślisz że jesteś zabawna? Hahahahahaha, boki zrywać, normalnie pękłem ze śmiechu na trzy nierówne połowy :P

Gość gośćniegej
Prosze o komentarze na poziomie.Chodzi mi o to ze kobietom czesto podobaja sie jacys faceci i potem okazuje sie ze gosc jest gejem czy ksiedzem czy kims jeszcze innym.A wiec jezeli geje podobaja sie gejom to jezeli hetero tak samo sie podoba gejom to w rownym stopniu podoba sie kobietom??? Gosc powyzej...ja tez tak mam na portalu randkowym i stad ten temat miedzy innymi bo zastanawia mnie czy kobiety mysla podobnie do gejow???A wiec jezeli jednym i drugim podobaja sie faceci to czy podoba im sie ten sam typ faceta.Pod wzgledem fizycznym jak i intelektualnym???