Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dość męża i jego matki

Polecane posty

Gość gość

jestem rok po ślubie. mieszkamy w jego rodzinnym domu. to mialo byc wyjscie na rok lub maksymalnie dwa lata, dopoki nie kupimy wlasnego mieszkania. ale co sie okazuje? mieszkania nie bedzie a my na zyczenie rodziny mojego meza mamy zostac w domu i pilnowac mamusi. co gorsza moj maz tez nagle zmienil zdanie. nie wyobrazam sobie zycia pod jednym dachem z ta baba. jest leniwa i wredna. w dodatku kopci jak parowóz (nie wazne czy kuchnia czy sypialnia) wiecznie pet w gębie. i ciagle wyreczanie sie nami. tu ja zawiez tam idz cos zalatw. a sama nie pracuje i ma caly dzien na zalatwienie swoich spraw. ale po co skoro ma od tego ludzi. jesli moj maz przystanie na swoim to zakonczy sie to rozwodem. cale szczescie ze nie ma dzieci...

Gość gość
No to wszystko jasne.

Rozwody Warszawa: http://www.lawarsaw.pl/prawo-rodzinne-rozwody/ Większość roszczeń podczas rozwodu dotyczy opieki nad dziećmi. Są to zarówno sprawy o alimenty, jak i władzy rodzicielskiej (jej ograniczenie, pozbawienie, uregulowanie kontaktów z dzieckiem). Adwokaci z kancelarii w Warszawie mają duże doświadczenie w prowadzeniu skrajnie różnych spraw rozwodowych. Dzięki temu każdy z adwokatów jest w stanie zapewnić najbardziej skuteczną pomoc