Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jukajka82

Vileda Actifibre

Polecane posty

Gość jukajka82

Chciałam wszystkim polecić ściereczkę Vileda Actifibre, a zwłaszcza mamą, które mają małe dzieci i chcą ograniczyć wszelkiego rodzaju detergenty, aby dom był czysty, a przy tym bezpieczny dla naszych małych pociech. Ściereczka doskonale sprawdza się na każdej powierzchni, w każdej sytuacji i w każdym pomieszczeniu. Okna, blaty, lustra, armatura, półki, kuchenka, okap wszystko lśni, wystarczy tylko ściereczka Vileda Actifibre + woda.

Gość rojanka
tak sciera która kosztuje krocie. Sory ale płyny do czyszczenia wole na avans.pl sobie zamówić a ścierać ręcznikami papierowymi ;p

Gość kasienkaa22
Naprawde sciereczka jest warta polecenia. Wystarczy zmoczyc w wodzie i idelanie wyczysci prawie kazdą powierzchnie. Osobiscie u mnie nie sprawdziła sie tylko na lustrach. Ale doskonale czysci kazde zabrudzenie na kazdej powierzchni czy to tluste czy przypalone nawet pomalowany parkiet bez problemu wyczysci z kredek. Idelanie czysci szklana ławe bez zadnych smug i najwiekszym poztywnym zaskoczeniem było dla mnie jak bez problemu i bez smug sciereczka czysci szklana szybe piekarnika. Dzieki ACTIFIBRE sprzatam dom szybciutko i bez zadnych detergentów !!!! Ja kocham ta sciereczke i kazdemu bede polecac.

Gość gość
Świetna ściereczka, która zaoszczędza nasze pieniądze wydając na detergenty a kosztuje zaledwie 7.99. Świetnie radzi sobie z meblami na wysoki połysk jak i kabina prysznicowa nie stanowi żadnego problemu. Można prać w pralce dzięki temu dłużej będzie nam służyła. Żadne pomazane szyby już nie będą dla nas zmorą. Zdecydowanie polecam

Gość Hania_890
Według mnie się bardzo sprawdza :) Dobrze wyciera na mokro, nie używam przy niej wcale plynu i daje rade. Nie lubie jej tylko używać zupełnie na sucho, chociaz delikatnie namoczona musi być.

Gość gość
WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o :o :o

Gość malina331
Vileda Actifibre to ściereczka wśród ściereczek. Sprawdza się zarówno w kuchni i łazience i wszędzie tam gdzie potrzebujemy jej użyć. Przecierana powierzchnia jest nie tylko idealnie czysta, ale też sucha i wolna od smug i zacieków już po pierwszym jej przetarciu, a dużą zaletą ściereczki jest to, że jest bardzo chłonna. Ściereczka ma dodatkowo właściwości czyszczące, usuwa uporczywe zabrudzenia i to bez detergentów. #viledaactifibre #sciereczkanowejgeneracji #porzadkizvileda #actifibre

Gość gość
WON ze spammem tego góóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o WON ze spammem tego góóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o WON ze spammem tego góóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o WON ze spammem tego góóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o WON ze spammem tego góóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o WON ze spammem tego góóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o WON ze spammem tego góóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o WON ze spammem tego góóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o WON ze spammem tego góóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o WON ze spammem tego góóóówna!!! :o :o :o WON ze spammem tego góóóóóówna!!! :o WON ze spammem tego góóóówna!!! :o :o :o

Gość gość
Ściereczka jest naprawde ok, wiem bo mam tester ze sklepu online ALE! autorko posta, nie polecasz tego MAMĄ albo MAMOM!!! jeśli jesteś mamą to tym bardziej powinnaś wiedzieć takie rzeczy...dajesz przykład dzieciakOM nie dzieciaką