Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog na mnie dię darł,że mając 39 lat jeszcze myśłe o dziecku.Szok.

Polecane posty

Gość gość
a moja mnie namawiała na trzecie za rok :) (mam 37 lat i urodziłam niedawno córeczkę)

Gość gość
a mój lekarz jak byłam na badaniach rok temu mając 41,powiedział,ze jestem w b dobrej formie i delikatnie sugerował,, że należałoby ten dobry stan wykorzystać :) więc,,,dziwny ten lekarz,u którego była autorka

Gość gość
ale w tej Polsce to jednak ciemnogórd, 39 lat i afera,ze chce dziecko?Jak wy żyjecie w takim zacofanym kraju?Sama tutaj mieszkałam 20 latl od kiedy opuściłam ten kraj jestem wolna od głupoty, ciemnoty i wszeobecnego kleru.

Gość gość
jestem w szoku, mój też mnie straszył, ale to dlatego, ze dawno nie byłam u lekarza

Gość gość
napisz autorko kto to taki też jestem w Lublina, albo który szpital.

Gość gość
Miałam ochotę na trzecie. Spytałam mojego gin do kiedy mam czas. Usłyszałam do 40-ki.-Wyrobiłam się,urodziłam tuż po moich 39 ych urodzinach

Gość gość
no do 40 max, ale 39 zanim zajdzie i urodzi to będzie już po 40, czyli do9brze powiedział,że za póżno.

Gość gość
Miał rację, tylko źle to ubrał w słowa i formę.

Gość gość
Zaścianke to juz wyszedł na wyborach, nie musicie dodatkowo sie nim popisywac, lekarz nie miał racji - tak długo jak długo kobieta jest płodna tak długo może miec dzieci

Gość gość
42 miałam jak spytałam ginekologa co on na to że chce jeszcze urodzić dziecko? Jak najbardziej powiedział,pogratulował i mówił po kwas foliowy się do apteki udać.Synek ma 8 mc :D

Gość gość
Do 40 lat kobieta powinna rodzic dzieci i tyle dla mnie to i tak za późno ale każdy robi co chce znam taki przypadek osoba ma 26 lat a rodzice po 65 no wybaczcie ale ba początku myślałam że to są dziadkowie tej osoby dodam że wogule się nie dogaduja różnica pokoleń

Gość gość
40 lat i wpakować się w dziecko.???? Będziecie tylko skarbonkami dla lekarzy. To nie oni podejmują ryzyko. Stara matka i pierwsze dziecko tatuś kopnie w dupę i dopiero będzie cyrk.

Gość gość
Powyżej -kopnie w kalendaż ? znam sytuacje jak parę postów wyżej .Tez studentka i rodzice po 60 tce ojciec sporo po. Też zero kontaktu , zgon ojca , matka schorowana itp .

Gość gość
Jest to wyłacznie twoja wina! !!! Dziecko planujesz z osobą ci bliska blizsza niz ginekolog Wiec powinien byc podczas calego badania ginekologicznego zawsze przy tobie ale jak sie wstydzisz partnera to masz. Ja Zawsze podczas Kazdego badania cipki mam meza i wspieral porody. A dlatego często sie bezprawnie wyprasza z badan naruszając prawo bo Zawsze o obecnosci decyduje Pacjent nawet w szpitalu a nie zboczony lub majacy cos do ukrycia ginekolog! Po to jest nawet ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta! !!! Za wyroszenie najlepiej nagrac sa wypłacane odszkodowania w pozwach składanych na placowke swiadczaca uslugi medyczne!!!!

Gość gość
Faceci ginekolodzy często są z bokami.

Gość gość
Może autorka nie ma perwersji aaby jej amż patrzyłą na grzebanie , albo nie pochodzi z krajów arabskich i jest europejką? Po co facet przy badaniu, poza jakimś fetyszem i fantazją nie widze powodu.znowu perwersie łazisz po wątkach i wklejasz ciąlg eto samo? idz się leczyć na łeb, albo grzeb sobie w ci/pie publicznie, co tam jeden ginekolog, niech tłumy to widzą, to dopiero zbliża małzónków.

Gość gość
Facet widać nie wie gdzie leży granica jego kompetencji, pewnie nie uważał na studiach . Moim zdaniem nie powinno cię było zatkać bo jako dorosła osoba masz prawo zareagować nie pozwalać się pouczać. On jest od dania dobrej rady i wytłumaczenia wszystkiego jeżeli są pytania z twojej strony , tyle, zbadać przedewszystkim musi i przedstawić sytuację, na więcej może pozwolić sobie w domu przy żonie a nie w pracy. Brak profesjonalizmu. Kiedy będziesz miała dziecko, twoja sprawa . Chcesz to napisz mu negatywa choć tak jak mówię, takie rzeczy załatwia się na miejscu .

Gość gość
Wiek rodziców i dzieci nie przesądza o tym, czy będą się dogadywać, czy nie. Znam przypadki, że młodzi ludzie nie dogadują się z rodzicami mimo że ci mają po 45-50 lat. Znam też przypadek, gdzie małe dzieci zostały bez matki, bo zginęła w wypadku. Więc gadanie o starych rodzicach jest bez sensu - rodzice chyba was źle wychowali, że tak piszecie. Żeby się rodziców wstydzić - wstyd.