Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znajoma karmi dziecko piersią 11 mcy

Polecane posty

Gość gość

i dopiero teraz czasami podaje jej ugotowana marchewke . Ni znam sie ale myslałam ze pokarmy inne niz mleko trzeba wprowadzac od 6 mca życia . A znajomej mała ma 11 mcy a ona dopiero teraz

Gość gość
A uj cię to obchodzi!

Gość gość
to zamiast ją obgadywać na forum porozmawiaj z nią Może potrzebuje pomocy czy wsparcia w rozszerzaniu diety Ale ty pewnie jesteś z tch dalekich wścibskich znajomych Prawda ?

Gość gość
taaaaa jestem wscibska i co ? zazdroscisz debilko ? hu bu ha ha

Gość gość
Tylko debilka mogła taki temat założyć. Prymitywna, obleśna i cuchnąca debilka, która zamiast zająć się swoim życiem - włazi z butami w cudze.

Gość gość
gość dziś Tylko debilka mogła taki temat założyć. Prymitywna, obleśna i cuchnąca debilka, która zamiast zająć się swoim życiem - włazi z butami w cudze. x jakas ty milutka :) tez cie kocham :)

Gość gość
A ja takimi ludźmi gardzę. Nie pozdrawiam.

Gość gość
Dokladnie ,nie twoj cyc ,nie twoje dziecko!

Gość gość
Dobrze Ci tu napisały (ale w kiepskiej formie) abyś z nia porozmawiała i jej pomogła jesli potrzebuje rady i wsparcia. Masz racje-podawanie jedynie ugotowanej marchewki dziecku prawie rocznemu ktore jest na piersi to przesada. Koleżanka tez tak robiła ale dlatego ze jej syn zjadał dwie łyżeczki pokarmu stałego i pozniej zamykał buzie wiec ona dawała piers. Dzieciak miał rok i nadal tak "jadał" i poszli na badania podstawowe-krew mocz kał-anemia jak tralala i pożegnała piers jako główne jedzenie a zaczęła podawac stałe pokarmy z większym zaangażowaniem niz uprzednio/dziecko tak polubiło ze piers ograniczyło do nocy i ranka. Pozniej mi mówiła ze jej szkoda bo miała problem z głowy z gotowaniem i wymyślaniem jedzenia-idiotka...