Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog Londyn

Polecane posty

Gość gość

Czesc, szukam dobrego ginekologa w Londynie. Najlepiej żeby był polakiem i miał dobre podejście do pacjentki. A i jeszcze jedno, najlepiej kobieta...

Gość gość
Hej, polecam dr Agatę Karowicz - Bilińską z Kliniki My Medyk na Hanger Lane. Odpowiedziała szczegółowo na wszystkie pytania. Jako pacjentka czuje się po każdej wizycie pewnie :) Polecam!

Gość gość
Od 4 miesięcy moją ciąże prowadzi Dr. Marek Woloch z My Medyk, wspaniały człowiek i specjalista. Potrafi wszystko rzeczowo wytłumaczyc i kiedy trzeba to pocieszyc. Dusza człowiek, polecam każdej kobiecie

Gość gość
Doktor Marek Waloch jest bardzo dobrym i profesjonalny ginekologiem. Jestem bardzo zadowolona z wizyty, poświęcił mi dużo czasu i wytłumaczył wszystko co potrzebowałam wiedzieć. Na pewno wrócę do Pana Marka.

Gość gość
Czesc, jestem pacjentką dr. Agaty Karłowicz która również przyjmuje w My Medyk. Serdecznie polecam dr. Agatę, wspaniała kobieta z wielką wiedzą :) No i przede wszystkim kobieta, dla mnie jest to bardzo ważne, a w dzisiejszych czasach coraz trudniej o kobietę ginekologa

Gość gość
Podstawa by być razem z partnerem przy badaniu pochwy. Bo jak można się wstydzić męża a obcego faceta ginekologa nie ciemnota.

Gość gość
Witam, szukam dobrego ginekologa który zajmie się prowadzeniem mojej ciąży. Przeczytałam parę postów i zastanawiam się nad wybraniem do dr. Marka i Kliniki My Medyk. Nie wiecie jak jest tam z rejestracją? Trzeba dzwonić, jakieś depozyty ?

Gość gość
Hej, w My medyk podczas rejestracji zostaje pobierany depozyt w kwocie bodajze 35 funtów. Sama uczeszczam do Dr. Marka od czasu mojej pierwszej ciazy i jestem mega zadowolona.

Gość gość
Kojarzę doktora Marka jeszcze jak przyjmował w Polsce, mogę go spokojnie polecić. Doświadczony i miły lekarz, polecam

Gość gość
Hej, jestem pacjentka dr. Agaty z My Medyk. Odkąd przeprowadziłam się do Londynu jakieś 3 lata temu odwiedzam ja regularnie na wszelkie badania ginekologiczne i nie moge powiedziec o niej zlego slowa. polecam kazdej kobiecie ktora szuka dobrej Pani Ginekolog w Londynie!

Hej, kobietki ;) Postanowiłem tutaj napisać, bo ogólnie rzecz biorąc lubię się dzielić pomocnymi rzeczami, a komuś może się przydać taka informacja. Moja za niedługo żona miała zrobić badania ginekologiczne w PL przed przyjazdem do mnie, jednak z powodu braku czasu i małego chaosu organizacyjnego w przychodni, nie udało jej się ich zrobić, a nie mogła już szukać kogoś prywatnie. No więc zobowiązałem się, że poszukam jej tutaj kogoś z polskich lekarzy, bo z tego, co miałem okazję widzieć, trochę ich tu jest. I oczywiście prywatnie - plus jest taki, że nie trzeba było czekać w kolejce i nie musiałem jej rejestrować w GP, skoro miała być w UK tylko czasowo. Trochę się nachodziłem i podzwoniłem po tych klinikach, ale koniec końców, po części samodzielnie, po części po sugestiach kolegów z pracy, stanęło na doktorze Korzybie z http://panamedic.eu, bo mamy tam najbliżej. Wszystko przebiegło sprawnie, bezproblemowo, nawet dostaliśmy kopie wyników na naszą prośbę i wszystko wyjaśnili, zwłaszcza dalsze leczenie i postępowanie. Naprawdę taka przychodnia i tacy lekarze to złoto :)