Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeżeli dwie osoby są w sobie bardzo zakochane, to mogą być 'nie dla siebie'?

Polecane posty

Gość gość
Jak najbardziej mogą być nie dla siebie

Gość gość
20.53/ a co jeśli ta facynacja trwa, trwa i trwa., Od lat?. I nie mija,

Gość gość
a co za różnica? jak facet ma olej w głowie, to nie rozwali ani cudzego, ani swojego życia. i kto powiedział, że ta nowa będzie lepsza? bo najczęściej jest gorsza.

Gość gość
Jeśli fascynacja trwa wiele lat to zapewne nie doszło do zbliżenia między wami, więcej w tym jakiś wyobrażeń, idealizowania aniżeli uczucia, takie osoby długo się męczą zanim zrozumieją, że to uczucie nie jest dla nich

Gość gość
dopowiadaj soebie gorszą :D

Gość gość
Czasem się ludziom udaje. Ale jak ktoś nie chce to nie zmusisz.

Gość gość
ale czemu rezygnować z miłości, inni szukają całe zycie i nic nie znajduja, a ty przynajmniej nie musisz szukac

Gość gość
Jak jest miłość to nie ma przeszkód nie do pokonania, poza małżeństwem. ale oby dwie muszą kochać.

Gość gość
Dokładnie , jeżeli jest miłość to oboje partnerów dąży do bycia razem i przeskoczą każdą przeszkodę. Niestety ludzie nie doceniają miłości i sami ja niszczą bo na przykład boja się zaangażować albo praca jest ważniejsza albo wszystko inne jest ważniejsze a partner/partnerka na samym końcu. Jeżeli jest chemia , porozumienie , dwoje ludzi bardzo dobrze czuje się ze sobą to powinni kuć żelazo póki gorące a nie czekać na nie wiadomo co.

Gość gość
To prawda, ja niestety przeciągnąłem naszą relację :( nigdy wcześniej z nikim tak dobrze się nie czułem. Szkoda, że te refleksje naszły mnie dopiero jak człowiek to stracił

Gość gość
Zakochanie, fascynacja, zauroczenie to świetna sprawa, ale nie do budowania przyszłości. Przemija dosyć szybko i wtedy życie mówi "sprawdzam". Jeżeli poza zakochaniem nie łączy was nic, to raczej taki związek nie będzie udany. Na dłuższą metę ważniejsze jest dopasowanie charakterów, udane pożycie seksualne (tak, tak), partnerstwo i przyjaźń w związku.