Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamillalala

Kasa na wesele

Polecane posty

Gość Kamillalala

Cześć! Wielkimi krokami zbliża się mój ślub. Długo odkładaliśmy kasę, wspiera też nas rodzina. Całość jednak wyniesie wszystkich naprawdę sporo, a chcemy pojechać jeszcze gdzieś na podróż poślubną. Pomyślałam o pożyczce, czy któraś z Was brała jakiś kredyt/pożyczkę? Chcemy pojechać akurat teraz, ponieważ obydwoje dostaliśmy urlop w pracy. Będziemy mieli z czego spłacić pożyczkę, ale chciałabym podpytać was o wasze doświadczenia i ewentualne rady.

Gość gość
musisz sprzedac to co masz miedzy nogami.a jak ty chcesz to wszystko finansowac to pamietaj ze rozwod bedzie po 7 latach malzenstwa,wiecej Ci nie daje.

Gość Kamillalala
? Napisałam przecież, że razem odkładaliśmy i wspiera nas rodzina. Proponuję czytać ze zrozumieniem i na przyszłość udzielać odpowiedzi na wyższym poziomie.

Gość gość
Zaczynacie małżeństwo od robienia długów? Zastanówcie się.....

Gość Alinka88
Eeee tam, jak nie ma wyjścia to trzeba wziąć kredyt na wesele. Byłam z mężem w sytuacji, gdzie nie mogliśmy liczyć na wsparcie finansowe rodziców, ponieważ nie pochodzimy z zamożnych rodzin. Wzięliśmy kredyt, który wybrał nam doradca Łukasz Mendocha i praktycznie całkowicie nam się zwrócił po weselu - goście byli hojni :) Dzięki temu, że spłaciliśmy wcześniej kredyt to jeszcze odzyskaliśmy pieniądze za ubezpieczenie.

Gość gość
ale dziadowski bank, że musi szeptuchy zatrudniać, by jego drogie kredyty reklamowały nawet na ślubnych forach.

Witam! Kamillalala, zapraszam Cię do zapoznania się z ofertą pożyczki w wonga.com. Maksymalna kwota pierwszej pożyczki w naszej firmie wynosi 1500 zł, a jej koszt to 10 zł. Pożyczka udzielana jest na okres aż do 60 dni, co czyni naszą ofertę bardzo atrakcyjną. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 30 70 599* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość ałdonina333
A wonga sprawdza rejestry dłużników?

Witam! Ałdonina33, decyzja o udzieleniu pożyczki podejmowana jest m.in. po sprawdzeniu potencjalnych Klientów w następujących bazach: Rejestr Dłużników ERIF Biuro Informacji Gospodarczej S.A., Krajowy Rejestr Długów Biuro Informacji Gospodarczej S.A., BIG InfoMonitor S.A. i Biuro Informacji Kredytowej S.A. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.