Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabciaaa24

mmmm mam na niego ochotę :D

Polecane posty

Jak zasygnalizować facetowi,że nam się podoba? że chcemy coś więcej niż tylko koleżanka/kolega?? ahh mam na niego taką ochotę,ale nie powiem mu tego tak bezpośrednio.Chciałabym żeby sam się trochę domyślił :D

pojeba** Wam się wydaje,że od razu kobieta poleci i facetowi dupę nastawi.Ja to bym chciała go chociaż pocałować.Zblizyć się,pokazać mu że jest dla mnie ważny,że mi się podoba :)

Gość
Podchodzisz do faceta i mówisz tak: -Masz dziewczynę? -Nie -To już masz

Tak.Jestem nieśmiała :) nie potrafię powiedzieć komuś wprost,że mi się podoba,raczej to co czuję skrywam w sobie.Dodam,że facet jest ode mnie starszy 8 lat i też nieśmiały :) Więc może to ja powinnam wykonać jakis krok w jego stronę,tylko co zrobić ? ;)

Gość gość
Wal śmiało :D znaczy całuj..

oj tam wystarczy uśmiech i głębokie wpatrywanie się w oczy :D 🖐️ na pewno wyczuwa, że dobrze czujesz się w jego towarzystwie

Gość gość
Piwosz ty też w życiu laski nie miałeś..więc strzym jape prawiczku :D

Dobrze nam się ze sobą rozmawia,często się śmiejemy.Czasami zerkamy na siebie. Wczoraj wracałam z Nim do domu,zabraliśmy po drodze koleżankę...Znamy się od 3 miesięcy.Ostatnio mówił do koleżanki kiedy nie było mnie w pobliżu”jako ona jest fajna,taka pełna energii”Czasami czymś Go poczęstuje to powtarza 10 razy jakie”smaczne,lepsze niż fast foody”,do gustu przypadły mu też moje perfumy”jak pięknie pachną,że zaraz nimi przesiąknie”Ale wczoraj pierwszy raz przydarzyło mu się,że złapał mnie za kolano dwa razy przy czym się uśmiechał.Nie wiedziałam za bardzo jak zareagować,więc udałam że nic się nie stało...Dodam,że On często służy mi pomocą,gdy o coś Go poproszę to zawszę mnie wysłucha... Czasami sobie docinamy tekstami,ale bardziej w żartobliwy sposób. Tak podoba mi się,jest w moim guście uśmiech Ostatnio usłyszałam,że ostatnio ładnie byłam ubrana(sukienka,wysokie buty) na codzień dużo chodzę,więc raczej wybieram sportowe buty,żeby było wygodnie smiech.gif . WIEM,ŻE TROCHĘ TO WSZYSTKO DZIECINNIE BRZMI,ALE NA TAKIM ETAPIE ZNAJOMOŚCI JESTESMY :D

Gość gość
Nie ma to jak dwóch prawiczków snuje filozofię,że niby się znają na dziewczynach :) tak to tylko na kafeterii...proszę nieregulowac odbiorników! :D

jak chcesz pooglądać sobie cipcie,to zapraszam na inną stronkę bo tutaj nie zobaczysz.Nie myśl sobie,że jestem kobietą która po 1 spotkaniu robi mu loda i pokazuje cipcieeeeeeeee

żabcia widzisz jaki to prostak :D tylko mu cipcie w głowie a sam przyznał że jest gejuchem 🖐️ :D 🖐️

żabcia sama napisałaś że masz na niego ochote, wszyscy wiemy co to znaczy :) :D

Gość gość
Tak piszcie między sobą gejuchy :D złapcie się za kolanko :]

jakich szczegółów :D chłopak żabki24 tak do niej nie powiedział po 3 miesiącach spotkań :D

Gość gość
Ehh to nie mój chłopak. Ale bardzo bym chciała żeby się do mnie zbliżył.