W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Październik 28, 2015 Chciałabym, żeby PiS miało władzę konstytucyjną (albo ponad konstytucyjną). Mogłyby wejść takie partie jak Kukiz, Narodowcy, Grzegorz Braun Szczęść Boże i dziad K/o/r/w/i/n. Byłaby sama prawica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2015 cieszę z tobą:) to można było wyobrażać tylko we snach, a tu pacz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Październik 28, 2015 W końcu nadeszły dobre czasy dla Polski. Andrzej Duda to się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2015 idź zrób maturę, bo na razie to nie powinnaś mieć nawet biernego prawa wyborczego. żal mi cię, dziecko z klapkami na oczach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2015 PIS to nie jest prawica, prawicą jedyną w Polsce jest Korwin. PIS to partia socjalistyczno kościelna, jak zaczną spełniac obietnice wyborcze to pójdziemy z torbami, nie dość że PO olała budżet robiąc g****o, to PIS dołozy do pieca i bedzie źle, sam pomysl ''500 zl na dziecko'' to koszt miliardy złotych, skąds trzeba tą kase wziąc, z naszych podatków :O PIS anuluje ustawe o in vitro, odbierajac szanse na dziecko bezpłodnym jednoczesnie dając kase patologii, leniwym debilom, oszołomom ktorzy sie mnozą jak szczury, normalni ludzie beda placic na pie/rdo/lony plebs :O Głosowałam na Petru, wiem ze to człowiek z dawnej Unii Wolności, ale nie bylo innej partii ktora by mi pasowała, a w domu nie zamierzałam siedziec jak debile ktorzy najwiecej mają do powiedzenia a nie glosują i nie chodzą na referenda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2015 'PIS to partia socjalistyczno kościelna,' prawda. ale bachor bez matury nic z tego nie rozumie. nie trać czasu na nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Październik 28, 2015 Ja też popieram pis w sprawie in vitro, sama się podpisałam za całkowitym zakazem aborcji, ponieważ Bóg może nas wyzwolić. Druga sprawa to PiS zamierza dać w niedalekiej przyszłości (za 100 dni) również zasiłki bezrobotnym (najpierw pięć stówek na dziecko). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2015 goowno rozumiesz z terminu 'prawica', bachorze DO LEKCJI. tylko KORWIN jest prawdziwy prawicowy a nie jakieś pis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Październik 28, 2015 Tylko Jarosław Kaczyński, tylko prawo i sprawiediwość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2015 kiedyś pałałem wielką miłością do PIS, później pogrążyły mnie wspólne interesy, "prawo i sprawiedliwość", następnie oczekiwałem,wierzyłem w to co wyżej, a ty teraz próbujesz negować mój instynkt... wstydź się, zrobiłem wnikliwe badania na temat "Co jest lepsze?" umiarkowana lewica, która dzięki ludziom w w. 18=28 lat w czasach 2007-2015 uważa, że "legilslacja" przyda się komu kolwiek wpłynie na wybory 2015-2019, będąc w wieku produkcyjnym... popatrz, co im oferują partie... wiek emerytalny wzrósł, podatek zus wzrósł, podatke pit wzrósł, podatek, tzw akcyza wzrosła, wartość ZŁ zmalała a deniunktura roścnie (ceny art. spoż w odniesieniu do gosp. świat), na co komu ta ściema, w czyim imieniu realizuje się koniunktura pieniądza? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2015 ah zapomniał dodać * do Pis mi po drodze było :D, ale też uzupełnię, czego się spodziewasz? nacjonalizmu? hahah nie tędy droga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2015 gość dziś xxx przeczytaj to co napisałeś i spróbuj jeszcze raz OK :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2015 czytałem. dwa razy, za nim wysłałem, myślę ze za czwartym złapiesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Donald Tusk___ Napisano Październik 28, 2015 Spokojnie za 4 lata to my będziemy mieli większość konstytucyjną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Donald Tusk___ Napisano Październik 28, 2015 I będziemy mieli nową premier Merkel :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2015 Merkel no, przecież nie przejdzie przez sito landów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach