Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla 10m dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Zostalismy zaproszeni na swieta bozego narodzenia do siostry i nie wiem co kupic dla dziecka ktore bedzie mialo 10miesiecy :(zawsze odbebniam zakupy na poczatku listopada bo pozniej nie ma kasy :/

Gość klottyylda
najlepiej jakiegoś pluszaka, ale nie wielkiego, tylko takiego przytulaka, z którym dziecko będzie spało i wszędzie ze sobą zabierało. Mojej wnusi kupiłam dokładnie też na 10 miesięcy, myszkę niebieską, a właściwie błękitną. To była jej ulubiona przytulanka i wszędzie ją ze sobą zabierała, nawet do teraz (ma 10 lat) lubi się do niej przytulić. Też robię podobnie, wcześniejsze przemyślane zakupy prezentów, dają pewność, że kupi się coś naprawdę dobrego a nie byle co, byle było.

Gość gość
zgadzam sie z pania wyzej , ja siostrzenicy gdy miala 9miesiecy kupilam przytulanke-lewka.dzis siostrzenica ma 5 lat i nadal wszedzie z nim chodzi.

Gość gość
kostkę edukacyjną,fajna sprawa

Gość gość
Jak cię stać,to kup pieluchy,bo to zawsze się przyda,a dla dziecka fajną,kolorową,miękką piłkę.

Gość gość
Ostatnio byliśmy na roczku córeczki mojej kuzynki i kupiliśmy jej takiego pieska do ciągnięcia z fisher price, w e.leclerku był w promocji za 27 zł :) mała zachwycona, a my nie wydaliśmy majatku;)