Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fotelik raz jeszcze prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

witam, musze zakupic kolejny fotelik dla mojego synka, poniewaz lecimy w odwiedziny do dziadkow I nie chce ich obarczac zakupem. problem polega na tym ze rodzice moi mieszkaja w bardzo malej miejscowosci I nie maja mozliwosci poprzymierzania fotelikow do samochodu. moze jestescie w stanie mi pomoc? rodzice jezdza citroenem c3 z 2015 roku, jest isofix, zalezy mi na foteliku tylem do kierunku jazdy( w takim foteliku syn jest wozony w moim I meza aucie). syn bedzie korzystal z fotelika 2-3 razy do roku co nie zmienia faktu ze ma byc bezpieczny. w tej chwili ma 8 miesiecy I wazy 8 kilo. do dziadkow lecimy za miesiac wiec nie sadze ze dobije do wymaganych 9 kg, zastanawiam sie nad 0-18 tylem do kierunku jazdy? tylko ktory bedzie pasowal do C3? na obecne foteliki wydalam 4 tys zlotych wiec nie chce wydawac kolejnych 2, co polecacie w miare rozsadnej cenie?

Gość gość
Przecież to dziecko może jeszcze śmiało jeździć w nosidełku. W czym probelm?

Gość malinoowka
Ja mam casualplay bicare- to fotelik z baza, od noworodka do 18kg, dziecko moze byc wozone zarowno tylem jak i przodem do kierunku jazdy. Montuje sie bardzo latwo. Moge smialo polecic, ale przyznaje bez bicia ze duzego rozeznania w tej materii nie mam bo jak ogladalismy z mezem foteliki to ten spodobal nam sie od razu wiec kupilismy. Z synkiem zrobilismy juz kilka tys km i nigdy placzu nie bylo wiec chyba wygodny tez jest :)

Gość malinoowka
a co do ceny to nie mam pojecia, my zaplacilismy ok 200funtow w UK wiec w PL pewnie kolo tysiaca bedzie kosztowal

Gość gość
Polecam E spiro delta. Tyłem do kierunku jazdy od 0-25 przodem też jest możliwość. Cena ok 450 ma testy PIMOT.

Gość gość
dziecko owszem moze w nosidelku ale chodzi mi o dodatkowy fotelik ktory juz zostanie u rodzicow, ja uzywam fotelika z baza I nie bede go przeciez do samolotu targac

Gość gość
o espiro delta juz czytalam, musze sie mu dokladnie przyjrzec, dzieki za sugestie

Gość gość
malinoowka nigdy nie slyszalam o takim foteliku, zaraz pogrzebie w internecie, dzieki

Gość angie855
Bardzo porządne foteliki można kupić na http://emaluszek.pl/producent/axkid/ . Do najtańszych może nie należą ale za jakość trzeba zazwyczaj zapłacić. W końcu chodzi o bezpieczeństwo naszych pociech i to powinno być na pierwszym miejscu :)

Gość gość
Axkid Kidzone lub Duofix 9-25 kg.. oba montowane tyłem lub przodem do kierunku jazdy.. my mamy ten pierwszy w Citroenie C8 z chyba 2003 roku..