Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta na rozdrożu

On mnie kocha, ja go nie chcę. Co robić?

Polecane posty

Gość gość
No ty pięknie zadbałeś o siebie, gratulacje. Faceci też tacy są niestety.

Gość gość
z kobietami przyjaxnic sie mogą chyba tylko geje. mieć pretensje do faceta o to że walczy i nazywanie go stalkerem albo chorym psychicznie to nieporozumienie. w urzędach albo jak chce z kimś coś załatwić też często słysze :nie!!! i co ja na to? nie przyjmuje tego do wiadomości:)

Gość gość
ostatnimi czasy coś sie wam poprzestawiało w baniakach drogie panie. jak facet chce jakąś kobiete to ją sobie bierze. a jak nie może jej sobie wziąc i nazywa to dobrym wychowaniem to nie jest facetem tylko gejem:)

Gość gość
Jeżeli ktoś mówi ci żebyś dał sobie spokój to sobie daj bo widocznie jesteś stalkerem lub osobą chorą psychicznie.

Gość gość
co za p***b z tym,że nie rozumie słowa nie,mam nadzieję,że tego czuba za stalking wsadzą

Gość gość
ja też troche zgejałem zgodnie z duchem czasu niestety. niestety również porazki powodują u mnie silną depresje. nie wiem skąd mi sie to wzieło bo nie jestem wychowany na jakiegos władce i zwycięzce. w każdym razie cięzko mi sie z porażkami pogodzić pozytywna stona tego wszystkiego jest taka, że jest to mocno mobilizujące

Gość gość
Chorzy psychicznie,stalkerzy i upośledzeni umysłowo ludzie nie rozumieją ,,nie".

Gość gość
Takim trzeba osobiście wybić ze łba lub za pomocą prawa :-)

Gość gość
:D za co maja mnie wsadzic?

Gość gość
ale nie przejmuj sie dla ciebie akurat zagrożenia nie stanowie:) nie warto sie mobilizować dla byle kogo:)

Gość gość
za stalking,poza tym i tak kobiety nie zdobędziesz w ten sposób,chyba,że podobnie chorej na głowę,a wiesz,że nawet bym ci życzył zdobycia kobiety w ten sposób,żeby jakaś się ugięła,wiesz jak ona by na ciebie pluła,jakby dzieciom dawała do zrozumienia,jak bardzo gardzi ich ojcem

Gość gość
a co mnie to koooorfa obchodzi?

Gość gość
Siedzieć za stalking nie pójdzie ale sprawę może mieć: Stalking określany jest jako uporczywe nękanie bądź prześladowanie ofiary. Według kodeksu karnego stalking stanowi przestępstwo, za które grozi kara pozbawienia wolności do lat trzech, a w niektórych przypadkach nawet do dziesięciu.

Gość gość
Także po paragrafie widać że stalking jest dość poważnym przestępstwem.Podszywanie się pod kogoś na portalu kafeteria jest również formą stalkingu.

Gość gość
co ja pies jestem zeby reagować na komendy? no dobrze może troche przesadzam. niemówie tu oczywiście o gwałcie ale wtłaczanie komuś do głowy że dzwonienie do kogoś to przestępstwo bo ktoś sobie nie zyczy to po pierwsze kłamstwo a po dugie hipokryzja. do mnie cały czas dzwonią ludzie z którymi sobie nie zycze rozmawiać. jakoś mi do głowy nie przyszło żeby ich za to wsadzać do paki

Gość gość
a uporczywe wchodzenie reklamy na ekran edycji tekstu to też stalking?:D

Gość gość
nie mowie, że ten przepis prawny jest bezpodstawny ale niestety został stworzony z myślą o tym, ze będzie naduzywany:( i tak sie właśnie dzieje zgodnie z planem twórców

Gość gość
poza tym w wymiarze społecznym to nie jest żaden problem. no chyba, że mozna coś na tym zarobić. tzn na rozwiązywaniu tego problemu. wtedy problem okazuje sie przytłaczający. miliony zakochanych wydzwaniają do swoich wybranek i wybranków niebezpiecznie podwyżaszając statystyki przestępczości (czasem nawet zorganizowanej):D to już jakaś podstawa do wprowadzenia stanu wyjątkowego albo chociaż monitoringu rozmów telefonicznych. w trosce o bezpieczeństwo niewiast:) rozmowa kontrolowana:D

Gość gość
miliony sfrustowanych przestępców zarabiających jakimś cudem poniżej średniej krajowej(krótko mówiąc patologia) zagraża bezpieczeństwu normalnych kobiet. to juz jest jest nie byle co. trzeba ich namierzyć i unieszkodliwić. pewnie nawet są już specjalne wydziały śledcze zajmujące sie tym narastającym zagrożeniem:D na kafeteri pewnie też siedzi jakaś sfeminizowana pała płci żeńskiej wypatrując kryminalistów:D normalnie jaja

Gość gość
ba. założe sie, że zgodnie z najpopularniejszą strategia słuzb porządkowych (oprócz śmieciarzy) często stosuje prowokacje no bo przecież wiadomo, ze gdzieś ci przestepcy są tylko sie nie chcą ujawnić:D krótko mówiąc kolejny cyrk dla kretynów

Gość gość
podsumowując: internet to wylęgarnia przestępców (jak wskazują statystyki) a telefonia komórkowa to narzędzie ich przestępczej działalności:) jako szef policji musiałbym coś z tym zrobic. w trosce o posadę swoją i swoich podwładnych zaprezentowałbym plan zwalczania i zapobiegania temu zjawisku nieładnie psującemu statystyki wykrywalności i prewencji. jakiś poseł albo cała banda posłów zgrabnie utknełaby to w projekcie ustawy o zapobieganiu przestępstwom na tle seksualnym, wynajełoby sie jakiegos agenta albo syryjcczyka żeby zgwałcił kilka polek po ich poprzednim długotrwałym stalkingowaniu, rozdmuchałoby sie sprawe w mediach i mamy ustawe o monitorowaniu rozmów telefonicznych (może na początku za prośbą pokrzywdzonych) w dodatku z pełną aprobatą społeczną:) STALKING STALKING...to teraz będziecie mieli rozmowy kontolowane. krzyczta kooorfa więcej debilki