Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie bo nie mam kasy. Czy to jest bezpieczne?

Polecane posty

Gość gość

Czy kasa z pożyczki internetowej jak np. Wonga jest bezpieczna? Chca tam nr seryjny dowodu i wszystkie dane dlatego się boje. Moze ktos bral cos takiego?

Gość gość
ja bym się bała,potem będą ściągać odsetki lepiej być na 0 niż mieć długi!

Gość gość
Pierwsza ppzyczka tyllo 10 zl kosztuje wezme np 500 i oddaje 510. Chodzi o te dane czy ich nie wylorzystaja pptem gdzieś etc

Gość gość
nic nie wykorzystuja. JA bralam juz 2 razy w awaryjnych sytuacjach(popsuta lodowka,spalony tv) i bylam bardzo zadowolona. Nie sa natretni. Ze strony mozna splacic pozyczke. Odsetki sa co prawda wysokie ale jak sie pilnuje terminow nie jest zle.

Gość gość
Dzięki a możesz mi powiedzieć czy dzwonili do Twojego pracodawcy żeby potwierdzic zatrudnienie? Bo wiem ze chca numer

Gość gość
Nie dzwonili,bo wpisalam,ze jestem kura domowa. Ale,ze mam dobra historie kredytowa to przyznali mi kredyt.

Gość Ekspert_SMS365
Witam serdecznie. Firma, którą reprezentuję (SMS365) również oferuje pożyczki przez Internet. Cała procedura jest w pełni bezpieczna dla pożyczkobiorcy - na szczegółowe pytania odpowiedzi udzielają nasi konsultanci telefoniczni. Pozdrawiam.

Gość madura44
wonga mozna zaufać, to uczciwa firma

Gość gość
Ale to są krótkoterminowe pożyczki, na ogół na 30dni lub 60 i jak w terminie nie zwrócisz całości to zapłacisz takie odsetki że będziesz to spłacać kilka lat :P

Witam! Madura44, dziękuję za wspomnienie o ofercie pożyczki udzielanej przez naszą firmę. Pożyczając w wonga.com zyskuje się pewność sprawdzonej oferty, bez żadnych ukrytych kosztów. Dodam, że maksymalna kwota pierwszej pożyczki do 60 dni wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Co więcej, nowi Klienci mogą wnioskować o pożyczkę ratalną - do 3000 zł, nawet w 12 ratach! Koszt pożyczki ratalnej można poznać na stronie wonga.com, pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby wnioskować o pożyczkę w wonga.com należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. Decyzja o udzieleniu pożyczki podejmowana jest m.in. po sprawdzeniu wiarygodności kredytowej potencjalnych Klientów w BIK S.A. i biurach informacji gospodarczej oraz ocenie zdolności kredytowej Klientów. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.