Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za granicą naprawdę da się coś osiągnąć

Polecane posty

Gość gość
Juz wrocilas z fabryki i sie oporzadzilas? :D

Gość gość
Nie, wlasnie przed chwila prace zaczelam :), za 2 godziny pojde na obiad :) . A ty, byznesmenie, co o tej porze na forum dla wygnancow robisz ? Nie musisz odpowiadac, nie mam ochoty na dyskusje z toba... 🖐️

Gość gość
To nie dyskusuj szmato. Nikt cię o zdanie nie prosi.

Gość Beavis and Butthead
socjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal, zaraz sie za to wezma i skonczy sie hodowla nopowców

Patrząc na swoich znajomych to tak jak wszędzie w Anglii też można czegoś się dorobić, ale trzeba być ogarniętym i umieć się odnaleźć. Najwazniejsze to jechać i mówic perfekt po angielsku. Sama planuje pojechac patrząc na sukcesy mojej siostry :P jest szczęśliwa ma na wakacje, dziecko i w ogóle super. Musze sie tylko angielsko poduczyć, bo chce z wyższego progu wystartowac. Kupiłam już kurs metodą Emila Krebsa z krebsmethod.com. Daje sobie pół roku na przygotowania ;) Nie ma co tu zostawać

Gość gość
Jests szczęśliwa, ma wakacje, dziecko, jest super. Wiesz ja tez mam to w Polsce. Wcale nie musiałam wyjeżdżać :P

Gość gość
perfect po angielsku to nawet anglicy nie mówią, bo to debile z małym zasobem słownictwa, prostaki i leniwe bydkaki

Gość gość
nie to co ty, polski hrabia, prawda?

Gość gość
gość dziś Jests szczęśliwa, ma wakacje, dziecko, jest super. Wiesz ja tez mam to w Polsce. Wcale nie musiałam wyjeżdżać jezyk.gif >>>> Po co wchodzisz na forum zagraniczne jak cie to nie dotyczy? Problemy z czytaniem i zrozumieniem?

Gość ty tępa kúrwo
gość dziś nie to co ty, polski hrabia, prawda? >>>> Nie hrabia tylko książe tępa pało, a dla ciebie Pan książe!!!!

Gość gość
w psychiatryku co drugi to książę, co trzeci to król, a co dziesiąty ma się za Boga Ojca lub Napoleona