Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kosmetyczka w Szczecinie

Polecane posty

Gość gość

Który salon kosmetyczny w Szczecinie polecacie ? Chodzi o oczyszczanie twarzy.

Gość gość
Ja w Szczecinie mogę polecić salon Marosz www.agnieszka-marosz.pl. Przychodzę tam regularnie właśnie na czyszczenie i jestem bardzo zadowolona. Kosmetyczka która to robi jest bardzo delikatna i przy okazji zawsze miło się porozmawia ;). Jak ktoś ma problemy z trądzikiem to jest to świetna sprawa. Nie wiem jak wyglądałaby moja cera gdybym na nie nie przychodziła.

Gość gość
Polecam panią Magdakenę z salonu Blue Velvet. Jest dobrtm kosmetologiem a dodatkowo wykładowcą w szkole kosmetycznej.

Gość uleczka131a
Ja mogę wam polecić taki salon http://www.spaprzemysl.pl/ Mają bardzo duża ofertę wszelkiego rodzajów zabiegów. Istnieją na naszym rynku od 5 lat, a ostatnio zaczęli działać pod marką Diego della Palma. Warto dokładnie zapoznać się z ich ofertą.

Gość gość
Wiesz co, sprawdź sobie na estibook.pl. Jest to wyszukiwarka salonów kosmetycznych i gabinetów odnowy.

Gość gość
No przy oczyszczaniu twarzy to trzeba trafić na naprawdę dobrą kosmetyczkę bo inaczej to może być masakra z twarzą :-/. Ja mam swoją w Instytucie Image www.imageszczecin.pl i robi wszystko tak jak trzeba (chodzę na oczyszczanie z maską algową która jest mega przyjemna). Przy trądziku trzeba systematycznie wyrzucać to co się ma pod skórą żeby nie zalegało i się na nawarstwiało. Najlepiej żeby po wcześniejszej konsultacji z dermatologiem.

Gość gość
Witam Również bardzo polecam salon kosmetyczny Image http://www.imageszczecin.pl/. Profesjonalna obsluga i mila atmosfera. Salon czysty, ceny tez nie za wysokie. Jak spojrzalam w lustro po zabiegu to nie wiedzialam czyja to twarz.. :) cera byla tak super wyczyszczona. Na pewno tam wroce :)