Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymiana laptopa na komputer. Co polecacie? Jaki najlpeszy ?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie . Otóż uciułałem na komputer , bo laptop HP - (nie kupujcie tego g****a - naprawdę co jak co ale ze wszystkich komputerów i laptopów to jest najgorsze . Ojciec ma laptopa już 3 lata marki packard bell i jakoś z chłodzeniem jest wszystko w porządku śmiga jak nowo używany a ja mam zaledwie 2 lata i już chłodzenie wysiada bateria nie chodzi już wcale laptop jest na ładowarce cały czas , ciągle się wyłącza i powiedzcie mi że HP to są świetnie laptopy to chyba parsknę śmiechem . A co do komputera to jaki polecacie . Chyba przejdę na komputer mac - apple , bo nic nie mogę zrobić na tym HP pieprzonym .

Gość gość
Testowałem kiedyś HP u kumpla włączyłem grę i ten gniot padł . W naprawie powiedzieli mi że nie ma sensu tego naprawiać ...

Gość gość
HP to taki zastępczy komputer jak nie stać na lepszego. Trochę pochodzi ale szału nie ma . Za to firmy od naprawy komputerów zarabiają krocie na zj******h HP ... taka prawda

Gość gość
Trzeba przeczyścić radiator koło wentylatorka. Lubi się zapychać i stąd problemy z chłodzeniem i przegrzewaniem się. Sugeruję też wymianę pasty termoprzewodzącej.

Gość gość
ktoś jeszcze jak widać nabiera się na to tanie g****o

Gość gość
a co to jest ta pasta termoprzewodząca? i czy to jest droga sprawa ?

Gość gość
Jak nie wiesz co to pasta to oddaj do serwisu. Tam powinni się z tym uporać raz dwa.

Gość gość
ale po co mu kolejny raz przepłacać ?? nie lepiej kupić komputer dobry niż bawić się w ciągłe naprawy? to naprawdę bez sensu ..

Gość gość
Wymiana komputera nic nie da. A jak da to na chwilę. Wiesz co to jest CELOWE POSTARZANIE PRODUKTU? Wygoogluj sobie to i zobacz czemu Twój komp pada i pada i padał będzie. Inne też, niestety.

Gość gość
ale HP to naprawdę do d**y laptopy jeżeli on ma ciągle gonić do naprawy to już naprawdę na jego miejscu kupiłbym coś lepszego . Bo nie oszukujmy HP nie jest wysoko .. ta marka jest tylko po to by złupić kupującego a ten niech se lata po serwisach bo ma na to kase...

Gość Eryk

Ja mam zaufanie tylko do komputerów, co jakiś daję do naprawy firmie Informatronik, bardzo dobra i polecana firma 🙂