Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o Epiduo

Polecane posty

Gość gość

Czy wam ten lek pomógł wybić pryszcze czy może dalej macie po nim trądzik. Proszę o opinie.

Gość gość
Nic nie pomógł!!! Tylko straszliwie skórę przesuszył, a pryszcze jak były tak były! Nie daj sobie tego wcisnąć!!!

Gość gość
Mam inną opinię. Po 2 miesiącach smarowania w końcu nic nie mam. Jestem wolna!!! i mogę w końcu iść z ziomeczkami na miasto:DD

Gość sankowo334
Nie musze czytać bo wiem że jest mega dobry. W 2 miesiące i po trądziku:D yeeea

Gość gość
Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!!