Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to objawy ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam problem. Zaczne od poczatku. We wtorek 3 dnia miesiaczki wpolzylam z partnerem I zakonczyl we mnie. Po 3 dniach od tego zdarzenia boli mnie podbrzusze I ciagnie mnie w pachwinie. Po 7 dniach od stosunku zrobilam test ale wyszedl negatywny. Jednak objawy nie ustepuja. Nie wiecie co to moze byc? Ktoras z was miala takie dolegliwosci? Bardzo prosze o odpowiedz

Ja myślę, że śmiało można już na usg ustalić płeć dziecka. Imiona wybrane?

Gość gość
weź poczytaj o tym w jaki sposób zachodzi się w ciążę, ile trwa proces zagnieżdżenia i po jakim czasie mogą pojawić się objawy, wtedy przestaniesz zadawać idiotyczne pytania

Gość gość
Spoko to moze wiecie skad bierze sie ten bol?

Gość gość
który masz teraz dzień cyklu i jak długie masz cykle?

Gość gość
25-28 dniowe cykle. Teraz jest 10 dzien ale bol pojawil sie w 5 dniu cyklu. Miesiaczke mam 3-4 dni

Gość gość
Bol pojawil sie od 5 dnia cyklu

Gość gość
może to jakaś infekcja dróg rodnych. Wybierz się do ginekologa.

Gość gość
Jestem za granica bylam wczoraj u ginekologa pobrano mi wymaz bakteri zadnej nie ma. Tu sa inne zasady I nie zrobiono mi USG. Dodam jeszcze ze mam torbiel przy lewym jajniku. Wykryta 4 lata temu ostatni raz badana w maju I wtedy nie bylo zadnych zmian.

Gość gość
A co ci ginekolog powiedział na twoje dolegliwości?

Gość gość
To w zasadzie byla wykwalifikowana pielegniarka, zrobila mi badania na hiv itp. I powiedziala ze mam odczekac 2 tygodnie na wyniki I jak bedzie przez te 2 tygodnie bolalo to mam brac tabletki a jak przyjda wyniki to mam isc do rodzinnego I powiedziec ze mnie boli. Ale nie chce czekac tyle czasu bo nigdy nie mialam takich dolegliwosci. Dlatego pytam tutaj bo moze ktos ma takie dolegliwosci.

Gość gość
nie ma test, który wykryje ciążę po 7 dniach od stosunku! a ty jesteś w okresie okołoowulacyjnym i pewnie stąd bóle, ewentualnie torbiel daje o sobie znać

Gość gość
Poczekam jeszcze 2 dni jak Nie przejdzie, pojde prywatnie do polskiego ginekologa. Najbardziej obawiam sie ze to moglaby byc ciaza pozamaciczna poniewaz przez ostatnie 3 miesiace moja miesiaczka trwala 2 dni zwykle trwala 5. Dodatkowo okolo miesiac temu chodzilam co chwile siku. Wiec mam nadzieje ze to jednak nic powaznego. Dzieki za odpowiedz

Gość gość
Dzieki za odpowiedz. Boje sie tylko czy to nie ciaza pozamaciczn. Poniewaz przez ostatnie 3 miesiace moja miesiaczka trwala 2 dni wczesniej 5 dni. Okolo miesiac temu caly czas chodzilam siku. Dodatkowo przytylam 2 kg. Pojde w srode do lekarza I sie wszystko okaze.

Gość gość
Dzieki za link. Ale to chyba nie to. W zasadzie to jesli chodzi o ciaze pozamaciczna to tak jak napisalam wyzej miesiac temu zaczelo sie te czeste oddawanie moczu. Po tygodniu to sie uspokoilo. W ostatnim tygodniu przytylam 2kg. No ale test nic nie wykazal.