Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drgawki u płodu?

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, prosze o pomoc, jestem w 33 tc i własnie zaczełam odczuwać dziwne drgania od góry brzucha, czyli tam gdzie dziecko ma nóżki. Miało to miejsce 2 razy i trwało około 5 sekund i odczuwałam to jak telepanie się nózek. Prosze o odpowiedzi, czy to normalne czy mozliwe że dziecko miało w brzuchu padaczke? prosze o poważne odpowiedzi bez zbędnego straszenia mnie i tak jestem juz przerażona:-(

Gość gość
może to czkawka? A co na to lekarz?

Gość gość
pierwszy raz to odczułam jakies 10 min temu, lekarza mam w pt. Czkawka nie, bo to drgawki jakby trzepotanie skrzydełkami motyla, którego trzymamy w ręku

Gość gość
skoro to jak trzepotanie motyla to może dziecko po prostu tak się rusza. Ale skoro się martwisz to najlepiej wybierz się na ktg.

Gość gość
moje dziecko często ruszało nózkami, miało czkawke wywalało pięść Matko, coś ty wymyśliła? Padaczkę???? Czytaj dalej kafeterię to zgłupiejesz do reszty :( Niedługo matką zostaniesz i takie głupoty???

Gość gość
idz na usg a może dziecko się obwija pępowiną .

Gość gość
ale to pierwszy raz miało miejsce. Na usg byłam tydzien temu

Gość gość
Moi dwaj synowie też szaleni w brzuchu, takie trzepotanie, to poproszę ruchy nóżkami, dziecko jest coraz większe, a miejsca coraz mniej, więc ruchy będziesz odczuwać inaczej.