Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Witam was bardzo serdecznie to pierwszy mój wątek który chciałam napisać. Moje imie jest nie ważne ale przedstawię się jako Ania. Mam 17 lat chodzę do II klasy liceum. Od Liceum zaczęłam sie bardziej starać o siebie tzn. interesuję się bardziej modą, dobieram dobrze mi znane kosmetyki ogólnie staram się jakoś wyglądać. Myśle że wystarczy tyle o mnie bo nie o mnie tu chodzi. Ogólnie jeśli chodzi o znajmych w szkole mam ich dosyć sporo, łatwo zdobywam znajomości i łatwo można mnie doprowadzić do śmiechu. Okej chce wam przedstawić dwóch chłopaków. 1. Nazwijmy go Paweł. Paweł jest to chłopak który chodzi do 4 klasy technikum, które mieści sie w naszej szkole, czyli chodzimy do tej samej szkoły. Jest wysoki dosyć bardzo,szczupły, często ma włosy na żel, jest brunetem i trenuje siatkówke. Jeśli chodzi o jego charakter jest bardzo nieśmiały, mało rozmowny ogólnie mało o jego charakterze wiem. 2.Drugi chłopak dajmy mu na imię Łukasz. Łukasza poznałam niedawno niecały miesiąc temu, z nim od samego początku miałam dobry kontakt. Na samym początku myślałem że będzie chciał mnie poderwać albo coś.. ale jednak nie.Chłopak mnie naprawdę zadziwia.. potrafi ze mną śmiać i płakać, pomaga mi jako jedyna osobą, a znam naprawdę sporo osób, jednak on zaskakuje mnie strasznie. Jest starszy ode mnie o rok i młodszy od Pawła o rok. Także chodzimy do jednej szkoły, rozmawiam z nim prawie co przerwe, nie raz spotykamy sie po szkole.Bardzo sie o mnie martwi i pyta jak sie czuje i wgl. Ostatnio był półmetek na którym nie za dobrze sie czułam i miałem lekkie problemy a on cały czas był przy mnie.Zrobi dosłownie dla mnie wszystko. Okej myśle że opisałam dosyć dobrze chłopaków i teraz chce dojść do sedna. Ogólnie kiedy przyszłam do Liceum od razu Paweł wpadł mi w oko.. jest dla mnie taki słodki, strasznie przystojny w skrócie bardzo mi sie podoba.. i tak minął pierwszy rok gdzie patrzyłam się na niego co przerwe dosłownie. Teraz jest kolejny rok, jego ostatni.. zmienił się i to bardzo.. i podoba mi sie jeszcze bardziej.. szczerze przyznam sie wam że nigdy z nim nie rozmawiałam gdyż nie chce podchodzić pierwsza a jak mówie on jest bardzo nieśmiały.. Podobno z relacji innych chłopaków jemu też sie podobam. Piszemy nie raz na fb ale rzadko.. Powód jest taki że chodzi na trening siatkówki prawie codziennie i spędza dosyć sporo czasu na nauke. Podobno także chciałby sie ze mną spotkać ale ja nie chce jako pierwsze inicjować w to wszystko.. Troche boli mnie to że akurat chłopak który tak mi sie podoba a jest taki nie śmiały. W czym tym wszystkim jest znajduje sie Łukasz? On jest bardzo zaangażowany w tym że chce bym wreszcie była szczęśliwa i udało mi sie być z Pawłem by wreszcie przełamać go jakoś. Bardzo mnie dziwi że chłopak którego tak krótko znam pomaga mi właśnie bym była z innym chłopakiem. Co ja mam zrobić pytam wprost? Czy mam jakoś poprosić Łukasz by pogadał z Pawłem? Czy może coś innego?

Gość gość
Widocznie Łukasz traktuje CIę jak kumpelę,skoro nie jest zazdrosny o innego a wręcz chce jeszcze wam pomóc :P skoro wie jak i sam to zaproponował no to może mu zaufaj? chyba,ze będzie miał jakiś totalnie odjechany pomysl i poczujesz,ze jest coś nie tak ale jak wiesz,ze podobasz się Pawłowi i on podoba się Tobie no to warto coś z tym zrobić :) jak jest nieśmiały no to pewnie potrzebuje oswojenia i pewności,że Ci się podoba