Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki anty

Polecane posty

Gość gość

Witam, Planuje wizytę u ginekologa w sprawie tabletek anty, ponieważ wydaje mi się to najwygodniejsza forma antykoncepcji. Ale przedtem chciałabym się dowiedzieć jak taka wizyta wyglada (albo raczej jak powinna wyglądać). Jakie badania się wykonuje, czy któreś z nich jest płatne? Jaki jest czas oczekiwania na wyniki? Ogólnie wszystko co warto bylo by wiedzieć. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Gość gość
Zależy czy idziesz do ginekologa prywatnie czy na kasę chorych. Jesli prywatnie to za wizytę zapłacisz 100 - 150 zł łącznie z cytologią i usg piersi i usg przezpochwowym przynajmniej u nas są takie ceny. Jesli na kasę chorych to wszystko masz bezpłatnie, cytologię także, chyba, że niedawno ci ją bezpłatnie robili więc ci się nie należy:( Innych badań, krwi czy moczu lekarz nie zleca - chociaż powinien, zwłaszcza badanie na krzepliwość krwi bo niektóre kobiety pigułek nie mogą przyjmować. Badań hormonów także nie robi, dopiero jak przy pigułkach coś tam niedobrego zaczyna nam się dziać. Do pigułek bierz sobie coś osłonowo, ja zawsze brałam, aktualnie biorę provag i na układ pokarmowy i moczowo - płciowy.

Gość gość
Jak przebiegnie wizyta to oczywiscie zalezy od lekarza, ciężko przewidzieć. Ja chodzę do sprawdzonej i bardzo rzetelnej pani doktor z http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ , która zrobiła mi odpowiednie badania aby dobrac najlepsze tabletki.

Gość gość
Gin musi ci zaglądnąć w ci/pę .Tabsy to nie choroba aby robić dokładne badania