Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do pań

Polecane posty

Gość gość

Czy lubicie, gdy wasz partner dotyka, lub pieści wam o***t i jego okolice na różne sposoby (języczek, paluszki)? Czy to uwielbiacie/lubicie/nie lubicie/akceptujecie to przez wzgląd na niego/brzydzicie się/nigdy byście na to nie pozwoliły? Jak to wyglądało na początku, jak to się zaczęło(np. byłyście na nie, a on was namówil i okazało się, że jest przyjemnie/same go namawiałyście, itp). Czy wasze nastawienie do zabaw analnych się zmieniło? Gdybyście mogły, to podajcie swój wiek. Temat założony z czystej ciekawości. Hejterom i prostakom dziękuje, ale darujcie sobie wasze tanie posty i komentarze.

Gość gość
Jestem zaszczycony, że tak rozwinęłaś swoją odpowiedź. :-)

Gość gość
ja baaardzo lubie. odwrotnie tez uwielbiam - zadowalac w ten sposob swojego faceta. a moi dotychczasowi mezczyzni reagowali na to bardzo roznie - od niecheci po uwielbienie. mam 36 lat.

Gość gość
jezykiem, nie. absolutnie nie ma mowy :P ale lubie czasami, kiedy mi paluszek do tylka wsadzi :) a najbardziej (oczywiscie kiedy jestem pijana, bo wtedy i kobiecie ciezko dosc, dojsc ;) )to lubie jak jestem w pozycji na jezdzca a maz mi palcem jednej reki piesci lechtaczke a palec drugiej wsadzi w pupke :)

Gość gość
No proszę, jak miło. W końcu coś szczerego od serca. :-)