Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErkoTsk

Zepsułem wszystko jak tylko mozna

Polecane posty

Gość ErkoTsk

Witam , może zacznę od tego . Kiedyś miałem kobiety które mnie totalnie zlewaly. Traktował jak smiecia. Oklamywaly. Zdradzaly. Jakiś czas temu trafiłem po prostu sama przyszła , poznałem piękna mądra , inteligentna kobietę , Paulina chociaż nie lubi tego imienia i każe do siebie mówić Pola , jest cudowna , dzień w dzień o niej myślę , ale to zepsułem, po prostu zepsułem, raz w dałem się w związek z inną wybaczyla mi , i nie dawno znowu , nie wiem dlaczego to zrobiłem , jestem dupkiem nad dupkami, tak bardzo jej pragnę , pragnę z nią być , poślubić , mieć z nią dzieci , ale jestem na tyle głupi ze to zepsulem. Chce to jakoś naprawić Le chyba się nie da ? Dlatego piszę tutaj do kobiet , gdzie wiecie co kobieta doceni. A czego nie . Wiem ze starania doceni , staram się. Dziękuję bardzo za rady i proszę nie wyzywać mnie od lovelasow. Itp. Napisałem tu o radę bo bylem głupi i to bardzo dupkiem..

Gość Looooser
A po co ma z Tobą być, jak ciągle zdradzasz?

Gość gość
W życiu z takim gnojem bym nie była. Zgnij.

Gość UginaczWagin
Niestety nie byłem z nią :-) chciałem z nią być . A zresztą widzę tutaj same zapatrzony w siebie dziewczynki które naoglqdalt się trzy metry nad niebem

Gość gość
zdrady się nie wybacza! ja bym NIGDY nie wybaczyła. ona Ci wybaczyła, dała Ci kolejną szansę, a Ty znowu poleciałeś do innej s.z.m.a.t.y? sory, za późno już na cokolwiek. pogódź się z tym i daj Poli spokój, stać ją na kogoś lepszego. jesli ją kochasz, odejdź i pozwól jej mieć normalne życie. po pierwszej zdradzie powinienes nosić ja na rękach i nigdy więcej nie sprawić jej przykrości. a Ty dałeś d.u.p.y na całej linii.

Gość gość
Ja też bym zdrady nie wybaczyl. Będzie głupia jak da Ci szansę.

Gość gość
Autorze, ale Ty w ogóle byłeś w związku z tą Polą ? I ją zdradziłeś, czy po prostu znaliście się, chciałeś, ale w "międzyczasie" wdałeś się w inny związek ?

Gość gość
Obojętne czy był z Polą czy Zdziśką. Zdradzał 2x i na tym nie poprzestanie. Chociaż ten temat to prowo takich łosi powinno się pozbywać jaj raz na całe życie, żeby inna nie musiała przeżywać zdrady ponownie. No i byłby to jakiś znak rozpoznawczy. :D

Gość gość
i prącia, i prącia!!!!!!

Gość gość
Już to widzę, pełno eunuchów by chodziło :classic_cool:

Gość gość
to pracuj nad sobą i bądz gdzieś niedaleko niej,może dzięki wytrwałosci ją odzyskasz ale jeśli nie potrafisz panować nad k*****m i miałbyś ją nadal zdradzać daj dziewczynie spokój bo zasługuje na lepszego

Gość gość
A ja Cie bie Wojciech kochałam i co i teraz sie dowiaduję że wolisz Paulinę?