Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćciekawy

Jak często masturbują się kobiety

Polecane posty

Gość gość
kobiety 5-7 razy dziennie

Gość gość
ja 10 razy w tygodniu zazwyczaj,mam momenty ze wcale, bo mam okres albo zle humory

Gość gość
I na prawdę wystarczy zaciskanie ud żeby dojść do orgazmu ??????

Gość gość
Wiadomo ze kobiety w zzwiazkach nie masturbuja sie . Chodzi mi tylko o samotne.

Gość Ewelina

masturbuję się kilka razy dziennie od kiedy odkryłam masturbację, nie jest dla mnie ważne czy przed był seks czy po a może w trakcie, lubię to robić tak samo jak uprawiać seks, mogę codziennie pieprzyć się kilka razy... 29 lat, jestem w związku od ponad 4 lat

Gość Aga
5 godzin temu, Gość Ewelina napisał:

masturbuję się kilka razy dziennie od kiedy odkryłam masturbację, nie jest dla mnie ważne czy przed był seks czy po a może w trakcie, lubię to robić tak samo jak uprawiać seks, mogę codziennie pieprzyć się kilka razy... 29 lat, jestem w związku od ponad 4 lat

Wypisujesz głupoty. Ja jestem sama ale do głowy by mi nie przyszło myśleć cało dzień tylko o masturbacji. Nie masz innych normalnych zajęć, przecież nie podniecasz się co chwilę żeby np. w pracy latać do wc z tego powodu. Ja robię to jak muszę. Najczęściej co kilka dni.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Aga napisał:

Wypisujesz głupoty. Ja jestem sama ale do głowy by mi nie przyszło myśleć cało dzień tylko o masturbacji. Nie masz innych normalnych zajęć, przecież nie podniecasz się co chwilę żeby np. w pracy latać do wc z tego powodu. Ja robię to jak muszę. Najczęściej co kilka dni.

Agusiu wystarczy ci co kilka dni??? Co by było jak partner chciałby z Tobą w początkowej fazie waszej miłości, kochać się z tobą nawet kilka razy dziennie, a po czasie minimum raz na dzień??

Gość Aga
10 godzin temu, Gość gość napisał:

Agusiu wystarczy ci co kilka dni??? Co by było jak partner chciałby z Tobą w początkowej fazie waszej miłości, kochać się z tobą nawet kilka razy dziennie, a po czasie minimum raz na dzień??

Pomieszałaś dwie sprawy. Prawdziwy seks (ja już miałam partnera, niestety źle trafiłam), wiąże się z emocjonalnym stosunkiem do bliskiego partnera. I jest naturalny każdego dnia i częściej. Ale gdy go nie ma to nie ma czegoś takiego jak absolutna konieczność zaspakajania się co chwilę. To nie sikanie. Ale nikt ci nie zabrania z własnej inicjatywy sprawiać sobie co chwilę taką przyjemność. Ale to nie konieczność.

Gość gosc

a ja lubię codziennie

Gość gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

a ja lubię codziennie

Czy tak samo jak bzykanie? Co wolisz bardziej masturbację czy seks?

Gość ggoooooooooooosc
Dnia 27.04.2019 o 02:15, Gość Ewelina napisał:

wszystko zależy co kto lubi

dziewczyny, podczas masturbacji:
- zabawiacie się paluszkami czy macie jakieś zabawki?
- czy zahaczacie również o pupę?

Gość jaP

1.ja mam wolne to 2-4razy dziennie, jak mam ciężką pracę to może raz na tydzień. 2.mam27. 3. panna 4.5 lat w związku. 

Gość jaP

Próbowałam palcami ale to jest męczące. Szczególnie że palce są mi potrzebne w pracy i na studiach i w wielu hobby. Używam czegokolwiek (dostepnego na rynku)małego. 

Gość 321

ja zawsze kiedy gole sobie cipke nie moge sobie odmowic 

Gość Carla
Przed chwilą, Gość 321 napisał:

ja zawsze kiedy gole sobie cipke nie moge sobie odmowic 

Mój chłopak jak mnie goli to trwa to od 1 do dwóch godzin. Tak kombinuje że muszę minimum 3 razy odpłynąć :d

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Carla napisał:

Mój chłopak jak mnie goli to trwa to od 1 do dwóch godzin. Tak kombinuje że muszę minimum 3 razy odpłynąć :d

fajnie:)