Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wObcymMiescie

Witaminy z Rossmann'a i DM'u

Polecane posty

Gość wObcymMiescie

Dziewczyny, jakie polecacie witaminy na włosy, cerę i paznokcie do kupienia w w/w drogeriach? Przebywam obecnie w Niemczech i aż gubię się od tych produktów tyle tego jest. Niestety słabo znam niemiecki i jedynie co udało mi się znaleźć, to herbatkę z pokrzywy. Jakie w ogóle niemieckie kosmetyki polecacie? Kolorówkę z Alterry? Jakie kremy? Potrzebuję pomocy od zorientowanych :) Pozdrawiam!

Gość gość
A czego szukasz konkretnie? jakich witamin?

Gość wObcymMiescie
Szukam witamin na cerę, włosy i paznokcie, czyli jakiś kompleks z wit. A, E, B oraz cynkiem, może do tego coś ze skrzypu, pokrzywy, itp. Najlepiej jakiś mix. Odkąd jestem w Niemczech baardzo pogorszyła mi się cera i włosy są jakieś takie sianowate - pewnie od wody :( Normalnie u nas w Polsce, to kupowałam: "Wyciąg ze skrzypu polnego + drożdże + witaminy" Vitamex'u w takim białym pudełeczku. Chciałabym znaleźć coś podobnego w Niemczech, bo do Polski najwcześniej wybieram się dopiero na wiosnę. Koleżanka poleciła mi kupowanie witamin w drogeriach, ale tyle tego jest, że ciężko mi odróżnić coś wartościowego od kolorowych pastylek ;) W aptece też mogę coś kupić, ale wolałabym wtedy mieć już konkretną nazwę produktu, bo inaczej się nie dogadam (dopiero ucze się niemieckiego) :P