Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

danuta42

vileda actifibre sciereczki

Polecane posty

Sciereczka rewelacyjna, wielofunkcyjna, nie straszny jej żaden brud :) Doczyści wszystko bez użycia detergentów! Oszczędniej, ekologiczniej, łatwiej. Polecam każdemu :) #ekspert.streetcom.pl/

Gość gość
Miałam przyjemność testować nową ściereczkę od Viledy. Ścierka zasługuje na 5! bardzo chłonna i naprawdę nie widać śladów po starciu blatu :) Koniec z polerowaniem zlewu - wystarczy przetrzeć i gotowe.

Słówek kilka o Viledzie Actifibre. Co mnie ujęło: + ogromna chłonność ściereczki ( Idealny produkt, w szczególności przy nauce sprzątania po sobie dzieci. Zostawić ściereczkę w miejscu, do którego dziecko może bez problemu dosięgnąć, gdy coś wyleje niech ją weźmie i po prostu zetrze. Ściereczka idealnie wchłania do 100 ml cieczy, więc nawet gdy maluch będzie musiał przejść parę pomieszczeń, ze ściereczki nie będzie mu kapać po drodze i nie narobi większych szkód : ) My przy tym możemy sporo zaoszczędzić na zużyciu rolki ręczników jednorazowych.) + utrzymanie ściereczki w czystości ( Możemy ją prać w pralce. Nie rozdziera się, nie traci formy i chłonności oraz szybciutko wysycha by mogła nam służyć dalej.) + dotyk ( Nie drażni rąk, jest bardzo miękka dzięki wysokiemu gatunkowi microfibry. Można nią czyścić również takie powierzchnie jak meble kuchenne laminowane, nie rysuje ich) +brak smug ( Czasami zdarzają nam się powierzchnie – takie jak ww, których nie można czyścić detergentami. Dzięki właściwością ściereczki wystarczy woda! Nasączamy ściereczkę wodą, wykręcamy i spokojnie możemy brać się za czyszczenie, nie obawiając się smug, zacieków czy porysowania powierzchni. Szklane stoły, w końcu mogą zostać odsłonięte ponieważ Actifibre nie pozostawi na nich ani jednej smugi) + Szybkość sprzątania ( Dzięki temu, że ściereczka ładnie dopasowuje się do dłoni, nie wyślizguje się oraz nie bryli nie tracimy nerwów na ciągłe rozprostowywanie, a sprzątanie idzie nam o wiele szybciej. ) + 3 ręka (Doskonały gadżet do wrzucenia do torebki. Spokojnie możemy jedną dużą Viledę podzielić na mniejsze części. Jedną z nich warto zawsze mieć przy sobie. Wyjście z dziećmi kończy się różnie, a wystarczy parę kropel wody na ściereczkę i już mamy jak umyć buźkę, przetrzeć umorusaną kurtkę czy wytrzeć coś z siedzenia w samochodzie. Nie pozostawia tzw. włosków co niestety w takich sytuacjach jest koszmarem.) + czyści każdą powierzchnię (Dzięki czemu nie straszny nam skórzany fotel, tapicerka w aucie, czy lustro. Doskonale spisuje się na wielu powierzchniach i tym samym pokazuje swoją genialną zaletę. ) Co mnie zezłościło. - syn zawinął mi ściereczkę do szkoły, bo super jest do wycierania tablicy - mąż zwinął mi ściereczkę do auta, bo wiecznie musi coś zetrzeć z karoserii - musiałam drałować do sklepu po kolejną Pozdrawiam serdecznie każdego kto wytrwał w czytaniu : )

Gość gość
niecałe 6 zł,

Ściereczka w zależności od sklepu kosztuję od 5 zł do około 9 zł. Ja swojej używam już od jakiegoś czasu, testuję ją dzięki Streetcom. To co na pewno mogę powiedzieć o ściereczce to to,że naprawdę jest dobra i sprawdza się w codziennym sprzątaniu. Można bardzo szybko poradzić sobie z brudem w kuchni jak i łazience. Bardzo dobrze myję się nią lustro i poleruje krany. Zlew ze stali nierdzewnej wreszcie nie ma zacieków, lustra smug i wcale nie trzeba ich szorować,jedynie raz przetrzeć. Przy wycieraniu nią mebli czy telewizora na uwagę zwraca fakt,że ściereczka przetartą powierzchnię pozostawia suchą. Przecieram nią czajnik ze stali nierdzewnej i super się błyszczy. Nadaje się też do czyszczenia tapicerki,czy to w samochodzie czy np. kanapy. Zdarzyło mi się nią już umyć ścianę z lekkich zabrudzeń. Jest przyjemna w dotyku i aż chce się nią sprzątać :)

Gość gość
Ściery to wy jesteście, spamerskie żałosne PROSTYTUTY!!! :o

Gość kasienkaaa22
Ja tak samo teraz do sprzatanie to szczerze uzywam tylko scierecki actifibre. Dzieki sciereczce sprzatam dom szybciej i łatwiej bo nie bawie sie z zadnymi detergenatmi. Sprzatanie jest duzo tansze bo nie trzeba wydawac kasy na srodki czystosci i ja przede wszystkim duzo oszczedzam na recznikach papierowch. Czyszcze kazda powierzchnie bez smug bez szorowania tylko wystarczy zmoczyc sciereczke woda i przetrzec. Dzis np swietnie zetarłam z parkietu slady po kredkach ktore synek pomalował. I jest bardzo dobrze chlonna. Mysle ze kazdy kto ja posiada jest bardzo zadowolony.

Gość Agula331
Ściereczka jest bezkonkurencyjna, nie wyobrażam sobie sprzątania bez niej. Idealnie pochlania płyny, nie pozostawia zacieków i smug, nie ma potrzeby używania detergentów, a radzi sobie nawet z bardzo uporczywymi zabrudzeniami, sprzątanie z nią to przyjemność.

Gość maalinka8
Ściereczka Vileda Actifibre to ściereczka, która poradzi sobie z każdym rodzajem zabrudzenia i w każdej sytuacji. Sprawdza się zarówno w kuchni i łazience i wszędzie tam gdzie potrzebujemy jej użyć. Przecierana powierzchnia jest nie tylko idealnie czysta, ale też sucha i wolna od smug i zacieków już po pierwszym jej przetarciu, a dużą zaletą ściereczki jest to, że jest bardzo chłonna. Ściereczka ma dodatkowo właściwości czyszczące, usuwa uporczywe zabrudzenia i to bez detergentów. Ja jestem bardzo zadowolona z jej właściwości, bo nie sądziłam, że okaże się tak pomocna zwłaszcza przy myciu powierzchni szklanych zero - smug. Gorąco polecam ściereczkę Vileda Actifibre jest warta swojej ceny. #viledaactifibre #sciereczkanowejgeneracji #porzadkizvileda #actifibre