Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KATKA86KH

Prawdopodobieństwo ciąży

Polecane posty

Gość KATKA86KH

Kobietki miała bym do was pytanie, może któraś będzie mogła mi pomóc. jakiś czas temu zdecydowaliśmy sie z mężem na kolejne dziecko, wyszło tak w ostatni dzień miesiączki kochaliśmy sie i on skończył we mnie(w sumie to przy staraniu sie o dzidzie zdarza nam sie to często:)) ostatni cykl trwał 29 dni, 16 pażdziernika dostałam miesiączke a 19 doszło do stosunku, w sobote 24 miałam delikatne plamienie w ciągu dnia taka ciemna czerwień raczej skąpe to plamienie było, od tamtego czasu zdazają sie bóle podbrzusza, według wyliczen dzis powinnam miec owulacje ale sluzu brak wczoraj zauwazyłam taki delikany biały(nic mnie nie piecze i nie swedzi jest bezwonny wiec infekcja odpada), no i towarzyszy mi ten ból podbrzusza co jakiś czas. No to jak już opisałam wszystko to teraz do sedna wizyte kontrolną u ginekologa mam za tydzien na test jeszcze za wczesnie chyba, ale czy możliwe jest abym już była w ciąży czy w ostatni dzien miesiączki może sie to zdarzyć?

Gość gość
Jak w tej piosence "Wszystko się może zdarzyć..."

Gość gość
Nie wydaje mi się, ale przekonasz się za 2 tygodnie. Takie plamienie może być spowodowane infekcją czy czymś.

Gość gość
Jezeli miałaś jakies przesuniecie cyklu to mogłaś zajść w ciążę, za jakiś tydzień podejrzewam bedziesz mogla zrobić juz test tak ze jego wynik będzie miarodajny, powodzenia.

Gość gość
Znam osobe u ktorej zaplodnienie wystapilo 3 dni po okresie wiec szanse masz