szymonlewandowski1987 0 Napisano Listopad 15, 2021 to zależy co było/ jest do wymiany -serwisu na tą chwilę u mnie na inwestycji były do wymiany filtry w urządzeniu tj. 2 sztuki poszło wg. cennika tj. około 200 paru złotych plus usługa około następnych 200 było to lekkie niedbalstwo ekipy budowlanej -normalnie to taki serwis wymiany filtrów po jakimś dłuższym czasie jest potrzebny więc tyle jeśli pytasz o szczegóły finansowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szymonlewandowski1987 0 Napisano Listopad 15, 2021 to zależy co było/ jest do wymiany -serwisu na tą chwilę u mnie na inwestycji były do wymiany filtry w urządzeniu tj. 2 sztuki poszło wg. cennika tj. około 200 paru złotych plus usługa około następnych 200 było to lekkie niedbalstwo ekipy budowlanej -normalnie to taki serwis wymiany filtrów po jakimś dłuższym czasie jest potrzebny więc tyle jeśli pytasz o szczegóły finansowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
januszsob73 0 Napisano Listopad 18, 2021 witajcie chciałbym poznać opinię alergików - czy rekuperacja faktycznie działa, czy pieniądze wyrzucone w błoto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anusiaszymanek 0 Napisano Listopad 29, 2021 Zawsze to jakaś pomoc dla takiej osoby, każde urządzenie , które oczyści powietrze to in + dla alergika Jeśli mówimy o poważnych alergiach i problemach astmatycznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hankaszym 0 Napisano Grudzień 28, 2021 rekuperacja to z tego co się orientuję bo brat mój posiada to super odzysk ciepła oraz dobre filtrowanie powietrza w domu nawet z większej części bakterii.idealna sprawa dla alergików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joannaczw 1 Napisano Lipiec 29, 2024 Rekuperacja w domu to podstawa. Żadnych utrudnień nie ma A korzyści znaczne. Zwłaszcza latem. Od siebie daję też namiar na firmę, która może ją zamontować https://ultrawent.pl/ Mają duże doświadczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach