Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba jestem idiotą będąc tu

Polecane posty

Gość gość

Siedzę w pięknym miejscu i zamiast spać albo cieszyć się z tego co za oknem a naprawdę jest co podziwiać to wchodzę tu czytam te bzdury i wypatruje kogoś kto nieistniej a nawet gdyby istnial to ma mnie w nosie :D Jak zacząć myśleć racjonalnie ktoś wie?

Gość gość
A moze troche sensownie pomyslec? :)

Gość gość
Zacznij korzystać z uroków i pięknych widoków którymi tak się chwalisz. Ja bym dużo dała za chwilę wyciszenia na zielonej łące usypanej liśćmi i mogąc wpatrywać się w niebo, przestać myslec choć na moment.

Gość gość
jak dlugo tu siedzisz?

Gość gość
nie tragedia- wyjdziesz z tego :)

Gość gość
Łąki to tu nie uświadcze a tym bardziej liści ale jest to co lubię tylko jakoś nie cieszy jakby mogło. Nie chwalę się chciałem aby było zrozumiałe ze mam coś co powinno cieszyć myślałem o tym od dawna a teraz jak się spełnią to marnuje czas tu pisząc. Durne to. Staram się myśleć zawsze wniosek ten sam ale intuicja a raczej głupota mnie tu przyciąga.

Gość gość
Moze lubisz towarzystwo kobiet?

Gość gość
Bo tu fajnie jest. :-)

Gość gość
Przejdz na erotyczny tam sa dojrzali ludzie :)

Gość gość
Intuicja ciagnie Cię na kafe...? Ciekawe. Rozwiniesz myśl?

Gość gość
Dzisiaj chwile ogólnie wpadam tu czasami na chwile siedziec juz nie siedzę od lat ale mam problem z czym innym.e za dużo tłumaczenia. Potrzebuje receptę jak myśleć racjonalnie a nie sentymentalne i skupiać się na tym co mózg uznaje za ważne a nie na złudzeniach.

Gość gośćM
Ja mam to samo, nawet jak otaczam się tym, co mnie cieszy i robię to co mnie cieszy,to i tak myślę o jednym-o tym dlaczego nie mam kontaktu z kimś na kim mi w jakiś sposób zależy, o kim myślę i chce z nim dzielić moja młodość, naszą młodość.

Gość gość
Nie szukam towarzystwa tylko recepty a erotyczny to dno nie wiem co tam masz dojrzałego.

Gość gość
Jeśli szukasz recepty, to radzę udać się do przychodni. Bez recepty mam tylko maść na ból doopy :-D

Gość gość
Szukasz sposob na zycie? Albo kobiete? :)

Gość gośćszarik
zjeby etatowe...Maja prymitywna mowe...doktryna,anonimowe...stad te stany chorobowe...

Gość gośćA
Wydaje mi się że najlepsza receptą jest uporanie się z problemem co nie zawsze znaczy pozbycie się go. Czasem trzeba dać sobie czas na przemyślenia, warto czasem myśleć mniej racjonalnie niż zawsze.

Gość gość
Nie rozwine bo nie to jest tematem chociaż rozumiem ze wzbudza ciekawość. Nie jestem tu aby biadolic tylko szukam rozwiązania. Ja wiem dlaczego tzn. nie wiem ale to bez znaczenia ważny efekt końcowy. Właśnie o to mi chodzi jak się cieszyć z czegoś co powinno bardzo cieszyć zamiast marnować czas na wspomnienia wegetujac tu w środku nocy.jestem zły na samego siebie.

Gość gość
walkowanie przeszlosci nic nie daje tylko pograza ... czas

Gość gośćA
Nie będziesz się cieszyc tym czym powinno przynosić ci radość kiedy tęsknisz za czymś co przynosiło ci ukojenie.

Gość gość
Nie da się uporać z czymś na co nie ma się wpływu można pogodzić ale jak? Nic nie szukam poza ciekawym pomysłem.

Gość gość
jakies hobby? nauka nowego jezyka, kurs samoobrony albo Zumba? :)

Gość gość
Nie przynosiło ukojenia raczej złość :D Nie walkuje czasami samo mi do głowy wpada.przewaznie idę spać i mnie nachodzi i wchodzę tu nie wiem po co :D może chociaz raz przeczytam tu jakaś sensowna rade.

Gość gośćA
Mężczyzni twierdzą że to kobiety sa skomplikowane. Ale Wy wcale nie jesteście "łatwiejsi w obsłudze" brzydko ujmując. Mamy wpływ na wszystko co robimy w życiu pytanie tylko co jesteś w stanie uczynić aby zmienić sytuacje...?

Gość gość
Wez wypij pifko i zasniesz blogo :)

Gość gośćA
Trudno coś poradzić jeśli nie wiesz czego dotyczy problem?

Gość gość
Ale ja jestem w trakcję hobby i zamiast mu się oddawać wegetuje tu :O Nie na wszystko mamy wpływ i nie o wpływy tu chodzi ale o ukierunkowanie swojej uwagi na to co teraz zamiast na to co nigdy.

Gość gość
zamiast owijac kota w bawelne przekaz jej swoje uczucia. moze zrozumie :)

Gość gość
Bardzo prości przynajmniej większość i nie na wszystko uwierz. Nie wszystko zależy od nas samych. Nie mam ochoty na piwo i tak już nie kupię nigdzie i to nie jest rozwiązanie mojego problemu.