Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piekło istnieje.Diabły są wśród nas,Czy taki

Polecane posty

Gość gość

nieszczęśliwy,nieuporządkowany człowiek,który nie ceni tego co ma lub co może mieć,który chce siebie i innych wpakować w sytuacje nie dla nich ( żeby byli równie nieszczęśliwi) nie przypomina wam tych kościelnych opisów diabła,któremu jest zle w piekle i chce człowieka dla towarzystwa.

Gość gość
sa czarownice, chociaż niektórzy w nich widza diabły ,tak są !

Gość gość
Niedługo emigracja czyli to co kocham najbardziej :-)

Gość gość
I teraz wyobrazmy sobie,że jakaś siła zmienia los tego człowieka,daje szansę zupełnie nowego,lepszego życia,to jakie jest prawdopodobieństwo,że ten człowiek to doceni a nie powie,że mu się nudzi. Ile np.kobiet z biednych,patologicznych rodzin,jak wyszło za bogatego faceta,potrafiło docenić pieniądze,oszczędzać je,a ile z nich trwoniło wszystko.

Gość gość
ale takie porównanie o kant tyłka :D złe moce sa i to moge tutaj wam wszystkim udokumentować , zrobicie wielkie gąły jak moja cała rodzina kiedy zobaczyła zdjecie kogos a za nim kościotrupek w przyblizeniu tatuś ktorego opętały złe moce ,okropny facet

Gość gość
tym diabłem kto jest :) ta twoja anielica, bo o niej mawiaja diabeł. A to kiedy kogos nzawać diabłem ? Nie jesteś opętany przez nią ?pytam serio :( martwimy sie o Ciebie

Gość gość
Do 20:48 Niektórzy ludzie nie potrzebują brać ślubu z bogatą zdesperowaną osobą.Pieniądze można zarobić chociażby wyjeżdzając z kraju :-)

Gość gość
tym diabłem jest np.osoba nieszczęśliwa sama ze sobą,która w ten stan chce wpędzić innych np.ukrywając swoje prawdziwe oblicze i chcąc wciągnąć w związek osobę która kompletnie do niej nie pasuje,mój brat dał się tak złapać i zachowuje się jak trup

Gość gość
Moja Anielica jest bardzo niegroznym diabełkiem,bo niczego ze swoich zalet i wad przede mną nie ukrywa,ja wiem na czym stoję i mogę decydować.I jak jej się coś będzie nie podobać a będziemy mieli dziecko,to najwyżej zapłacę parę złotych alimentów,a nie będę tkwił na siłę z nia. Natomiast mój brat dał się opętać prawdziwemu złu,podstępnemu szatanowi.

Gość gość
Ja mam adoratora w kitlu !:)tobie jeszcze w głowie bogactowo ?Ludzie , do grobu tego nie da sie wziąć :) w naszej wiosce opętała babsztyla ksiedza , pasują jak ulał :D bidak ,współczuje

Gość gość
takim naprawdę groznym diabłem jak nowotwór może być np.ktoś ukrywa swoje prawdziwe oblicze,nie mówi prawdy o sobie,w celu złapania w związek kogoś kto nie pasuje do danej osoby,gdzie będą się irytować swoim istnieniem,a jest prawdziwym szatanem ktoś kto tak robi w celu złapania kogoś takiego na dzieci,założenia rodziny

Gość gość
a co wciagnęła ciebie ? tak o kims mozesz powiedzieć wówczss kiedy poznasz do szpiku kosci tą osobę! a nie znajac nie pisz bzdur farmazonów .

Gość gość
ja znam tę osobę po tym jak wpływa na mojego brata,wrak psychiczny,coraz bardziej fizyczny

Gość gość
po prostu ktoś kto udaje kogoś innego,ukrywa prawdziwe intencje nie może być dobrym człowiekiem

Gość gość
w pewnej wiosce ksiadz robił w konia wiernych dla wzbogacenia sie :( bardzo smutne historie

Gość gość
dlaczego była podstępnym złem,zgrywała aktywną podróżniczkę po świecie ( co on lubił) a hoduje grubą dupę siedząc na facebooku,desperacko chciała dziecko,którym się zajmuje on,nawet jak ledwo żyje i ma ciężką grypę

Gość gość
akto nie siedzi dzisiaj na fb :D wszyscy , głupio ci teraz wiem ! ale pisać piszę !ee z wami

Gość gość
Autorze trafiłeś w samo sedno swoją pierwszą wypowiedzią

Gość gość
ty brat!:D haha kretaczu ,zimny draniu

Gość gość
Bo piekło to inni, też.

Gość gość
A moze Twoj brat jest z tym szatanem szczesliwy?

Gość gość
jasne,jak cholera,tak,że z tym dzieckiem siedzi non stop u mamusi zamiast napawać się szczęściem,bardzo szczęśliwy,zwłaszcza,że wszyscy mówią,że zachowuje się jakby miał depresję,zwłaszcza jak się trząsł w ciężkiej grypie,bo ona nie pójdzie z dzieckiem na spacer,tylko jego wysyła,nawet jak ledwo żyje

Gość gość
moze ona dobrze ciagnie i to mu wynagradza grype :D

Gość gość
Mnie czarownica zaczarowala i mi życie roozjebała.

Gość gość
wiem,że ci r********a

Gość gość
o tak są diabły wśród nas :P

Gość gość
piszecie o Jarosławie K. i jego formacji ? :-)

Gość gość
nie, o aniołkach PO Charlim :classic_cool: