Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie. Ile razy dziennie się myjecie ? rano i wieczorem czy raz dziennie ?

Polecane posty

Gość gość

pytam serio raz dziennie rano lub wieczorem dwa razy dziennie rano i wieczorem co drugi dzien a moze raz w tygodniu w weekend (bo wielu Polakow tak robi)

Gość gość
ja zazwyczaj kąpię się wieczorem - bo mam ten plus że w nocy się nie pocę wcale - mój chłop natomiast poci się w nocy i kąpie się rano. Oboje mamy pracę zdalną więc rano tylko trzeba się ogarnąć - wieczorem jak gdzieś wychodzimy to przed wyjściem też często prysznic ale ni zawsze - w upały działą to wszystko inaczej nawet 3 razy dziennie potrafimy brać prysznic bo nie mamy w chacie klimy.

Gość gość
Rano i wieczorem prysznic (zimą często jednak odpuszczam poranny prysznic). Latem według potrzeby, na pewno częście niż te dwa razy. Włosy codziennie rano bez względu na pogodę ;)

Gość gość
codziennie wieczorem rano czasem tez, to zalezy czy ''czuje'' taką potrzebe, latem to wiadomo... nie wiem jak mozna sie myc co drugi dzien albo raz w tygodniu :O

Gość gość
wszystko zależy od tak wielu czynników, że nie sposób określić jakoś w sztywnych ramach jak cZęsto należy się kąpać. Jak mam spokój i np. nie robię nic po czym można się spocić to jeden prysznic dziennie spokojnie mi wystarcza, a nawet jak odłożę to na drugi dzień to też tragedii nie ma. Natomiast tak się składa, że w pracy codziennie mam rozruch fizyczny po którym jestem spocony, do tego 2 ciężkie treningi w tygodniu. Zatem kąpę się po południu lub wieczorem bo chcę być świeżutki dla żonki (a przede wszystkim dla siebie) no i rano.

Gość gość
rano myję twarz i zęby ,wieczorem prysznic

Gość nożemnacygana
prysznic zawsze rano przed wyjściem, latem dodatkowo zimny prysznic tylko żeby się opłukać (np. bez mycia włosów no bo już je myłem rano), generalnie zależy czy się spociłem (zawsze się kąpię jak wracam z roweru) ,czy też nic nie robiłem w ciągu dnia wtedy tylko rano

Gość hanka z warszawy
my warszawiacy myjemy sie tylko wieczorem,bo to nie zdrowo a nawet drogo myc sie 2 razy dziennie! gdy wracam spocona i ztyrana z pracy to nie biore odrazu prysznica,dopiero wieczorem przed spaniem hihi :) nie mam chlopaka to nie musze prawda?

Gość gość
Rano mycie, wieczorem prysznic, codziennie. Włosy codziennie. W upały 3 prysznice dziennie.

Gość gość
co 2 tygodnie.. teraz zimno to za bardzo nie smierdze